vrijdag 10 juni 2011

Shoplog Oldenburg 6-6-11


Vandaag heb ik weer een grote shoplog voor jullie. Ik ben maandag naar Duitsland geweest en heb heerlijk geshopt en leuke spulletjes gekocht.

Het filmpje van vandaag is exact de 100ste dus very special. Ik heb op dit moment dan ook 322 abonnees op mijn youtube kanaal ...Ik ben daar natuurlijk erg trots op en wil iedereen dan ook bedanken. Begin volgende week komt er weer een winactie online om dit o.a. te vieren. Ben je nog niet aangemeld op mijn kanaal, dan kan dat hier.
Ok dan nu to the point , wil jij zien wat ik gekocht heb, kijk dan snel verder.Kun je het filmpje niet zien, klik dan *hier*

Q: wat willen jullie graag in een review/ artikel zien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.