donderdag 9 juni 2011

Sillysilsil op Tumblr


Even een kort berichtje tussendoor. Ik heb er iets nieuws bij namelijk tumblr. Ik zag het bij een aantal andere bloggers en vond het wel een erg leuk idee. Ik maak namelijk regelmatig foto's die wel erg leuk zijn maar waar ik naderhand niks meer mee doe. Nu kan ik ze op mijn tumblr pagina plaatsen zodat jullie ze ook kunnen bewonderen.Het zit bij mij nog in een experimentele fase, dus ben zelf ook nog aan het uitzoeken hoe alles werkt e.d. Als jullie nog tips hebben over dit programma dan hoor ik het graag. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en hoor graag wat jullie er van vinden.

Jullie kunnen me allemaal volgen via deze link : http://sillysilsil.tumblr.com/ en kunnen ook op mij abonneren. 
Tot zover de kleine update.

Q: wat vinden jullie van (mijn) Tumblr?  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.