donderdag 30 juni 2011

Tag: Show your screen


Hoe leuk is het als je persoonlijke dingen van anderen kunt bekijken. Ik vind het altijd erg leuk om de persoon achter een blog te zien, en weet dat jullie dit ook leuk vinden. Ik kreeg deze tag van Ilja en daarom kunnen jullie zien wat ik zoal op mijn bureaublad heb staan.

De ‘spelregels’:

  1. Plaats een printscreen van je bureaublad
  2. Geef een korte toelichting bij je achtergrond & programma’s
  3. Tag een aantal andere mensen

Dit is mijn volledige bureaublad met natuurlijk Noah. Zo nu en dan verander ik de foto, maar Noah staat er bijna altijd op. De ene keer alleen , de andere keer met Robert en soms ook met zijn drieën.  Ik heb ook wel eens een wallpaper van sushi of hello kitty gehad. En natuurlijk ook wel roze walpapers.

Aan de linkerkant heb ik een paar programma's staan. van boven naar beneden: - prullenbak - Cyberlink Youcam - Pinnacle studio - PIXresizer - Picasa 3 - Tweetdeck - Iphone JB - blogger snelkoppeling.
Het laatste icoontje is van Robert en is iets voor de iphone.

Aan de rechterkant staat een schattig klokje en een batterij hoe vol mijn laptop nog is. Daaronder zie je een programmaatje waar ik radio mee kan luisteren, ik gebruik deze zelden, maar het is toch handig. En als laatst een virusscanner.

Onder in mijn 'werkbalk' heb ik vooral de dingen staan die ik gebruik , zie hier van links naar rechts: - outlook - mijn documenten - internet Explorer  - Google Chrome  - plaknotities - Tweetdeck - pinnacle studio - picasa 3 - blogger . 

Mijn Outlook staat altijd aan als ik mijn laptop aan heb en mijn Tweetdeck staat ook meestal aan behalve als ik me niet kan concentreren voor bijvoorbeeld een artikel.

Ik tag…

Ik ben erg nieuwsgierig naar de ‘screens’ van de volgende dames. Ik kies deze keer expres een paar dames die ik regelmatig een reactie zie achterlaten op mijn site.'

- Lotte van http://lottelovesbeauty.blogspot.com/

Iedereen die deze tag ook over wil nemen is vrij om dit te doen. Vind het wel erg leuk om te zien, dus zet dan de link onderin en ik kijk ernaar.

Q: heb jij de tag al gedaan? of ga je hem ook doen?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.