woensdag 22 juni 2011

TBS vip avond + vriendinnen avondje


Soms voel ik me echt een slechte vriendin. Echt mensen ik ben echt een zeef en soms zo dom als een echt blondje. Zo nu ook weer. Ik vraag mijn vriendin of ze zin heeft om mee te gaan naar The Body Shop V.I.P. avond. Ze is direct enthousiast want we hebben elkaar al een tijdje niet echt meer gesproken . Als we lekker geshopt hebben bij TBS en we weer naar buiten lopen vraag ik haar wanneer ze nou eigenlijk jarig is ( aangezien ze het die zaterdag erna zou vieren) Vandaag...... zegt ze heel droog. Ik dacht dat ze een grapje maakte maar dat deed ze niet, ze was echt jarig. Ik voelde me zo dom!!!!!  Hoe kun je nou een van je best friends verjaardag vergeten. We konden er erg om lachen en hebben een top avond gehad. Wil je de rest horen en zien wat ik gekocht heb, kijk dan snel verder.We hadden afgesproken om samen naar TBS V.I.P. avond te gaan. Ik was er nog nooit geweest en wilde zo'n avond wel eens zien. Aangezien Marianne überhaupt nog nooit echt bij TBS was geweest kon ik haar ook het één en ander uitleggen.
Bij binnenkomst werden we al verwelkomt met een lekkere brownie en een drankje.

Na wat lekker rond gesnuffeld te hebben en Marianne het een en ander uitgelegd te hebben heb ik nog even gekeken naar alle producten die 35% korting hebben i.v.m. het 35jarig bestaan van TBS. Dit zijn enkele producten die ik zag staan.

Er zitten echt een aantal mooie producten bij die zeker de moeite waard zijn nu ze nog eens 35%goedkoper zijn. De actie duurt tot en met 6 juli en ik ga voor die tijd zeker nog een keer langs om de White Musk for Men halen. Deze geur gebruikt mijn vriend en die vind ik echt super lekker ruiken voor mannen.

Uiteindelijk kwamen we allebei met dezelfde set thuis omdat we deze geur zo lekker vonden ruiken. 
Hier zaten we lekker op een terrasje even wat te drinken en echt even lekker bij kletsen.
Ook kregen we een kleine goodiebag.Dit is de inhoud van de goodiebag in Groningen.
Erg leuk ingepakt, ik vind de groene linten altijd zo leuk en mooi en bewaar ze altijd
 Een paar foldertjes e.d.
vier testers voor het haar, gezicht en één voor de man. 
En als laatste een tas/ shopper van TBS met als tekst aan beide kanten I love TBS.
Ik vind de goodiebag een beetje tegenvallen en had er iets meer van verwacht aangezien ik grotere en mooiere goodiebags in het verleden heb gezien, Maar ik moet zeggen.... je mag een gegeven paard niet in de bek kijken en ben er wel blij mee! Een andere winkel heeft namelijk geen speciale VIP avonden met goodiebags.Dat waardeer ik wel echt aan een winkel

Zelf heb ik natuurlijk ook wat gekocht. Ik heb een heerlijke set met Mango gekocht. Marianne liet mij de geur rijken en ik was verliefd. Wat een heerlijke geur. Hij doet mij aan een crème van mijn oma denken van toen ik nog een klein kind was. Echt heerlijke producten waar ik erg blij mee ben. Een super mooie set in een erg mooie doos. Ik weet nog niet wat ik met de handzeep ga doen , want dat gebruik ik niet. Misschien dat ik die lekker weg ga geven aan iemand.

Na het shoppen zijn we wat gaan drinken op een terrasje en ontdekten we dat we allebei nog geen avond eten hadden gehad en zijn dus naar de Wagamama gegaan. Ik was daar nog nooit geweest maar was er al een tijd erg benieuwd naar. Uiteindelijk hebben we er lekker gegeten.
We hadden allebei roerbak noodles met groentes, kip en garnalen. Boven op (het rode/oranje) lag rode gember, dit vonden wij allebei zo vies smaken. De jongen die er werkte vertelde ons ook dat bijna elke klant dat laat liggen. Nou dan kunne ze het beter van het gerecht afhalen dacht ik. 
Toen we gingen afrekenen waren we met de eigenaar in gesprek en kwamen we er op dat Marianne jarig was. Dat vond de eigenaar zo leuk dat we allebei een tegoedbon kregen voor een hoofdgerecht gratis de volgende keer. Dat vind ik nog eens klantenbinding.

We hebben een heerlijke avond gehad en zijn na het eten samen naar de bus gelopen en allebei naar huis gegaan. Ik vind dat we elkaar echt te weinig afspreken en hoop het snel weer te doen.

Q:  Wat vinden jullie van TBS V.I.P. avonden? moeten meer winkels dit doen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.