donderdag 16 juni 2011

Testers gezocht! Part 2


Ik heb vier (4) dames gemaild die het nieuwe testpanel vormen. Er komt zodra de testen zijn geweest weer een nieuwe oproep voor nieuwe testers. 

Het is weer zover. Nadat 6 dames wat producten voor mij getest hebben komt aankomende maandag het laatste testpanel review online. Nu zoek ik weer nieuwe dames die wat voor sillysilsil.com willen testen. Dus willen jullie een gratis product thuis gestuurd krijgen en er een review over schrijven? lees dan snel verder.


Ik zoek dit keer 4 dames die weer een product mogen testen.  Ik zoek dames die van beauty houden en het niet erg vinden om op de site te komen staan. Elke keer wordt er weer een nieuw testpanel gekozen.
 • Het product wat getest gaat worden bekostig ik of komen van een bedrijf of merk en stuur ik naar jullie toe, dus je hoeft zelf niks te kopen.
 • Het product wat je krijgt kan nieuw zijn of al in de schappen liggen.
 • Je test het product en stuurt foto's ( minimaal 3), mening e.d. binnen 7 dagen terug.
 • Het product mag je natuurlijk houden.Dus heel simpel, wil je een keer een gratis product thuis krijgen en er een recensie/ review over schrijven.
Wil je een keer je ongezouten mening geven, laat dan snel een reactie achter met een geldig e-mailadres en misschien word jij wel uitgekozen en krijg jij wat thuisgestuurd!


5 opmerkingen:

 1. Lijkt me heel leuk om eens te doen. Ik hou echt heel veel van beauty producten en ben zelf ook ex blogster.

  Liefs,
  Senna

  sennagebbink@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me leuk om te doen! Leuk dat je je lezeressen zo nauw betrekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi. Ik lees sinds kort je blog en ik vind het erg leuk dat je dit soort acties doet. Ik vind het ook leuk om een review te schrijven dus hierbij will ik me ook opgeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ow. Hierbij mijn mailadres naomim72@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.