maandag 20 juni 2011

testpanel : Catrice Mono Oogschaduw


Ik heb weer een leuk testpanel review voor jullie over de Catrice mono oogschaduws. Ik heb zelf ook al eens over de mono oogschaduw van Catrice geschreven en was erg benieuwd of lezeressen er hetzelfde over dachten of dat hun mening totaal anders zou zijn. Femke en Marina zijn voor mij aan het testen geweest en hebben een review geschreven. Wil jij weten wat ze er van vinden , lees dan snel verder.
Femke
Ik, femketje,  was een van de gelukkige om voor SillySilSil.com een product uit te testen en te reviewen. Het product wat ik opgestuurd kreeg was deze mooie oogschaduw van Catrice in C01 Berry Fairy. Jammer genoeg was deze door het versturen gebroken, maar ik kon er nog goed mee werken en de verpakking zelf was niet kapot gegaan.
Deze oogschaduw is een van de mooie kleuren uit de LE Floralista van Catrice en zit dus niet standaard in het assortiment. De verpakking vind ik persoonlijk erg mooi, classy en herkenbaar voor Catrice, het doosje gaat redelijk makkelijk open en het design van deze LE maakt zijn naam, Floralista, zeker waar.

De oogschaduw is erg goed gepigmenteerd,en heeft een mooie donkerpaarse kleur die een metallic achtige finish geeft. Je gebruikt dus erg weinig product per look om een mooie egale en dekkende kleur te krijgen en heb je geen oogschaduw basis nodig om de kleur feller te laten lijken. Ook blijft de oogschaduw lang goed zitten zonder oogschaduwbasis en creast deze niet snel.

De oogschaduw is na de eerste keer openen 2 jaar lang goed houdbaar, mits je er natuurlijk met schone kwasten in gaat. Er zit zo’n 2.5 gram product in het doosje en kost €2,79 per stuk. De oogschaduw is te koop bij de Kruidvat filialen die Catrice verkopen.

Al met al, een super mooie oogschaduw voor een mooi prijsje!
X femketje
http://femketje.nl/

Marina
Dit is de oogschaduw Walk in The Woods van catrice uit de Limited edition Florista.
Deze oogschaduw is voor 2,80 euro te koop bij het kruitvat en de trekpleister.

Voordat ik vertel wat ik van deze oogschaduw vind wil ik even zeggen dat ik het natuurlijk helemaal super vond dat ik dit product gratis naar mijn huis toegestuurd kreeg om hem te testen. Eerst had ik een paarse oogschaduw gekregen, maar die was kapot gegaan door waarschijnlijk mijn brievenbus, ik mailde Silja en ze stuurde een nieuwe oogschaduw.
Echt superlief.

Deze mooie lichtbruine oogschaduw met lichte shimmer is prima voor een normaal school of werkdagje. Ik hou zelf heel erg van nude en heb liever niet op een normale doordeweekse dag naar school knalroze oogschaduw op mijn ogen. Daarom was ik ook erg blij met deze mooie lichtbruine oogschaduw. Door de shimmer is de oogschaduw niet grauw en saai.


De pigmentatie van deze oogschaduw is voor deze prijs zeker goed.
Het ziet er erg mooi uit op je ogen. Ik heb het aangebracht met oogschaduwkwast en geblend met een blending brush.

Op de foto hierboven heb ik onder mijn oog het kohlpotlood van maybelline en de mascara van maxfactor op.
Zoals je ziet zit er een mooie niet al te opvallende shimmer in de oogschaduw die ik echt supermooi vind. Ik ga deze oogschaduw zeker vaak gebruiken. Een minpuntje is dat de oogschaduw een beetje brokkelt als je met je oogschaduwkwast over de oogschaduw heen gaat. Maar voor de rest is het een goede oogschaduw.

Ik vind andere producten van catrice ook erg fijn, ik heb de foto finish foundation, een highliter en heel veel nagellakjes van catrice. Dit is mijn eerste oogschaduw maar ik ga er zeker meer kopen.Ik wil beide dames heel erg bedanken voor het testen en reviewen van de Catrice oogschaduws. Omdat er positief op het testpanel gereageerd wordt blijf ik hiermee doorgaan en heb ik alweer een aantal dames aangesproken die een pakketje opgestuurd krijgen.

Q: Wat willen jullie graag in een testpanel review zien?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.