donderdag 9 juni 2011

Trind Nail Repair Color


Jullie weten dat ik grote fan ben van de Trind nail repair , ik heb hier al eerder een uitgebreid artikel + filmpje over gemaakt. Ik gebruik de nail repair nog steeds regelmatig en was dan ook super enthousiast toen ik hoorde dat Trind met vernieuwde nail repair komt, namelijk met een kleurtje. Ook zo benieuwd of die net zo goed werkt? kijk dan snel verder.


Wat is er zo bijzonder aan Trind Nail Repair Color?Wie van verzorgde nagels houdt met een tintje, kiest voor Trind Nail Repair Color. De werking van dit product is hetzelfde als de kleurloze versie: de Nail Repair, wat voller van structuur dan een nagellak, versterkt je nagel en voorkomt splijten, breken en scheuren. Natuurlijk nagelvocht gaat niet verloren waardoor de nagels soepel blijven zonder ze hard en breekbaar te maken zoals de meeste nagelverharders. Kortom; een ideaal product voor mooie, sterke en verzorgde nagels.


Ik heb de kleuren Beige en Pink gekregen. Beide kleuren zijn lichtelijk pastel in het flesje en zier er erg creamy uit. Het flesje ziet er zoals altijd hetzelfde uit, dit is een erg herkenbare vorm. De dop ligt altijd erg makkelijk in de hand waardoor je makkelijk kunt lakken.


Bij elk lakje zit een boekje waar de producten in staan die ze hebben en hoe je het beste om kan gaan met de repair lakjes.
Er wordt aangeraden om de eerste 2 weken dagelijks een laagje Nail Repair direct op de nagels aanbrengen (als nagellak). Steeds het vorige laagje verwijderen met Acetone Free Nail Polish Remover. Na 2 weken zie je het resultaat en zal de nagel mooi en sterk uitgroeien op de door jou gewenste lengte. Om de nagels sterk te houden is het vervolgens voldoende om Nail Repair eens per week te gebruiken als glanslak of Base Coat. 
Ik merk bij het aanbrengen van de lakken dat het iets dikker en streperiger aanbrengen dan de originele nail repair. Maar dit kan misschien ook nu pas opvallen omdat er een kleurtje doorheen zit en daardoor zichtbaar wordt. Ik vind het niet storend en na een paar nagels ben je er al aan gewend om er mee te lakken. 


Ik ben nog steeds overtuigd van de Trind nail repair en kan nog steeds iedereen hem aanraden die zwakke en/of broze nagels heeft. Het is mijn nagelsaver!
De kleuren zijn erg licht en vallen bijna niet op , het is een klein subtiel kleurtje. Ik had de kleur wat intenser verwacht, maar vind deze kleur zeker niet storen.


Ik heb het zelf nog nooit gehad, maar ik weet dat de dop vast kan gaan zitten door de lak als je hem vaker gebruikt hebt. Dit kun je voorkomen door er na het lakken met een wattenschijfje of wattenstaafje met een beetje aceton langs de randen te gaan zodat het overtollige nagellak weg gaat en de dop niet vast kan gaan zitten.


Elk flesje bevat 9ml. en kost €12,95 per stuk. 
De producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA en Douglas of op de site van Trind zelf.

Ik weet niet of deze actie nog steeds geldt , maar het is het proberen waard!

Q: Wat gebruik jij om je nagels sterker te maken?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.