dinsdag 7 juni 2011

Uitslag enquete commentsysteem : Part 2


Vorige week vroeg ik jullie hoe het nieuwe commentsysteem werkte en of jullie twee vragen wilden beantwoorden. Ik heb uiteindelijk niet veel reacties gehad ( iets meer dan 60) maar het heeft mij wel een duidelijke indicatie gegeven.Kijk snel hoe ik het verder ga doen met de comments.Op de vraag of je een reactie kon achterlaten antwoorden jullie: 
  • 87% ja 
  • 13% nee
Van deze cijfers word ik erg blij. Want de vorige keer toen ik deze vraag stelde voor intensedebate antwoordde 33% van jullie dat je niet of nauwelijks een reactie achter kon laten. 
Nu is het maar 13% die er last van heeft. 


Op de vraag welke browser jullie gebruiken antwoordde jullie: 
  • 24% Firefox / Mozilla
  • 22% Google Chrome
  • 43% Internet Explorer
  • 7% Safari
  • 2% Opera
  • 2% Anders
Eigenlijk is dit bijna identiek aan de vorige keer. Het scheelt hier en daar misschien een procent.
Zoals ik al zei ben ik erg blij met de resultaten. Ik wil iedereen bedanken die hem ingevuld heeft.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.