zaterdag 25 juni 2011

Uitslag Winactie : Vogue GlamourSoms dan vind ik producten zo fijn dat ik ze erg graag met jullie wil delen en dit keer deed ik dit met een winactie. Ik vind de geuren van de Vogue glamour erg lekker en jullie konden een pakket van vier producten winnen. Wie heeft het pakket gewonnen , wie krijgt vier mooie producten thuis gestuurd om het zelf uit te proberen.


Het was voor mij wel even hard werken om te kijken hoeveel punten/entry's iedereen had. Daarom doe ik het de volgende keer weer via een formulier werken omdat ik dan alles netjes in tabellen krijg..
Maar nu to the point. Wie heeft dit leuke en vooral lekkere pakket gewonnen.
Ik heb alle deelnemers met het aantal punten bij elkaar gedaan en daarna via Random.org een nummer getrokken. Uit eindelijk kwam 1 naam naar boven ....
Ik mag Laura van Nailsbylaura feliciteren! 


Gefeliciteerd , Mail binnen 1 week je gegevens naar info@sillysilsil.com en je pakketje komt z.s.m. jou kant op! ( mail je mij voor Dinsdag dan kan ik het pakketje nog op de post doen voor mijn vakantie)


Heb je niet gewonnen?
Doe dan mee aan de 500 bloglovin followers winactie.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.