zaterdag 18 juni 2011

Vakantie tip: M.A.C Sized to Go

Zoals het al een beetje naar voren komt ga ik binnenkort op vakantie, 30 juni zit ik in het vliegtuig om lekker een week te genieten van de zon. Het is dan altijd super makkelijk om mini's/travel size/sized to go (hoe je het maar wilt noemen ) mee te nemen. Handig voor in de tas en je wilt toch geen grote flessen in je koffer of tas als je onderweg bent. Kijk snel wat M.A.C. voor speciale Sized to Go producten gaat uitbrengen.


Fix+ €9,50
Een aqua-spray van vitamine en mineralen, doordrenkt met een kalme-de-huid mix van groene thee, kamille, komkommer, bekroond met de verse, natuurlijke, energieke geur van Sugi. Voegt uitstraling, afwerking make-up. Spray het op. De huid drinkt het op.
Cleanse Off Oil €9,50
Een make-up remover op basis van olijfolie met jojobaolie, teunisbloemolie en vitamine E. Deze remover bevat géén minerale olie en is zacht voor de huid. Dit product masseer je zachtjes in de huid, ook over je ogen, en verwijder je vervolgens met water waardoor het een soort reinigingsmelk wordt en geen vettig gevoel achterlaat.
Pro Eye Makeup Remover €9,50
Frisse, levendige, huid-tintelingen cleanser met verfrissende extracten van komkommer en algen. Full-on foam, maar toch heerlijk zeep-vrij. Voorwaarden, voedt en hydrateert de huid waardoor schoon, helder, glad en beschermd. Voor een explosie van frisheid voor de huid, gewoon activeren met water.


Wipes €13,50
Deze doekjes verwijderen zonder moeite make-up, grime, vuil en vettigheid van je gezicht. De doekjes hebben een groot formaat, bevatten vitamine E en hebben een opfrissende, hydraterende en verzorgende werking

Oil Control Lotion €9,50 
De ultieme no-glans basis voor olie controle. Natuurlijke exfoliërende producten helpen bij het verbeteren structuur en duidelijkheid. Lichtgewicht en direct mat, obligaties make-up op de huid voor minder touch-ups. Oil-free hydratatie met natuurlijke colloïdale mineralen en antioxidanten. Samengesteld om de huid pH-gebalanceerd. Gebruik dag of nacht

Green Gel Cleanser €9,50
Frisse, levendige, huid-tintelingen cleanser met verfrissende extracten van komkommer en algen. Full-on foam, maar toch heerlijk zeep-vrij. Voorwaarden, voedt en hydrateert de huid waardoor schoon, helder, glad en beschermd. Voor een explosie van frisheid voor de huid, gewoon activeren met water.

Strobe Cream €13,50
De ultieme snelle oplossing voor de huid. Super-aangedreven met krachtige plantaardige, de-snoozes, de-stress, bevochtigt, verfrist en versterkt de uitstraling van saaie, vlakke of vermoeid uitziende huid met een volledig geladen vitamine zap en een mega dosis van groene thee. Verheldert en verduidelijkt met iriserende deeltjes en anti-oxidanten. Versterkt de werking van licht op alle huid en in alle lichtomstandigheden van zonlicht tot schijnwerpers.
Studio Moisture Cream €13,50
Een super-rijke romige moisturizer versterkt met de huid-voedende extracten met passievrucht, spinazie blad, groene thee, algen, tarwekiemen en kokos. Bevochtigt, feeds, bedrijven en beschermt de huid. Bevordert een gezonde uitstraling. Vermindert de verschijning van fijne lijnen. Goed voor dag en nacht

Dit zijn alle producten van de Sized to Go lijn. Er zitten echt een paar aanraders tussen die erg prettig zijn. Als je nog onbekend bent met M.A.C. is dit de gelegenheid om dingen een keer te proberen! Ik vind het jammer dat ze net een dag nadat ik op vakantie ben in de winkels liggen, daardoor kan ik ze niet meer mee op vakantie mee nemen.
Ze zijn vanaf 1 juli verkrijgbaar , ze zijn alleen in de MAC Pro Stores te verkrijgen en bevatten allemaal 30ml. of 30 stuks. 

Q: Welke Sized to go zou jij meenemen op vakantie?
Sommige tekst heeft credits voor http://curvacious.nl/blog/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.