zondag 5 juni 2011

Visitekaartjes


Today is the day.... Mijn visitekaartjes. Ik ben echt zo trots , mijn allereerste kaartjes om uit te delen als mensen vragen om mijn site. Ik merkte namelijk dat dit steeds vaker gebeurde als ik onderweg was. "Oh wat is je site dan?" "heb je ook een emailadres?" "waar kan ik die artikelen op vinden?" "heb je een nummer waar ik je op kan bellen?" , allemaal vragen die mij zo nu en dan eens gevraagd werden. Ik moest dan altijd alles op een papiertje schrijven en vond dat toch wel een beetje onprofessioneel. Maar daar gaat vanaf nu verandering in komen.Een tijd geleden hield ik een winactie online voor mensen die een kaartje voor mij wilden ontwerpen. Ik vond het toen super leuk om meer dan 30 inzendingen te krijgen. Uiteindelijk had Noelle gewonnen maar omdat zij in Amerika op vakantie was moet ik even wachten. Na haar terugkomst ging ze direct aan de slag en was het een over en weer gemail van aanpassing hier , aanpassing daar. Uiteindelijk was ik tevreden met het resultaat en kon het ontwerp naar de drukker.

Ik heb hiervoor drukwerkdiscounter benaderd en zij hebben mijn visitekaartjes afgedrukt. Je kunt hier heel simpel kiezen wat je wilt zoals: 
- ronde of rechte hoeken
- 1 kant , 2 kanten of 4 kanten bedrukt 
- matte of glans finish 
- natuurlijk karton of gewoon karton
- 300gram of 350gram
( De rood gedrukte keuzes zijn die ik gekozen heb)


Je kunt bij drukwerkdiscounter hoeveelheden krijgen vanaf 250 stuks en dit loopt op tot 5000 stuks. Ik heb zelf 1000 kaartjes gekregen, dus ik kan weer een lange tijd vooruit!  Ik heb meerdere keer mail contact gehad en twee keer heb ik heen gebeld. De medewerkerd van drukwerkdiscounter. zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het ging in het begin een beetje fout met de waarde en afmetingen enzo, maar nadat alles goed doorgemaild was zette ze er spoed op zodat ik mijn kaartjes nog snel zouden gemaakt worden.

Voorkant
 achterkant

En dit is het uiteindelijk geworden. ik ben er erg blij mee en vind ze zelf erg mooi. Ik heb op de achterkant even mijn telefoonnummer weggehaald, want die wil ik toch liever niet world wide hebben. 

Ik heb gekozen om het ook Engels er op te zetten (Editor) omdat ik ook wel eens in Duitsland ben en bijvoorbeeld ook naar Londen IMATS ben geweest en waarschijnlijk ook wel weer heen ga. 
Ook heb ik gekozen om er "online beautymagazine" op te zetten i.p.v. bijvoorbeeld beauty blogger. Hier is wel een duidelijke reden voor. Online beautymagazine klinkt professioneler en wordt serieuzer genomen door bedrijven en mensen in het wereldje. Dus meiden die ook een blog hebben , dit is wel een serieuze TIP!

Ik wil drukwerkdiscounter bedanken voor het drukken van mijn kaartjes en Noelle voor het ontwerpen van mijn visitekaartje , ondertussen is haar prijs opgestuurd.

Q: Wat vind jij van mijn visitekaartje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.