donderdag 23 juni 2011

Winactie: 500+ bloglovin followers


De ene winactie is nog niet eens afgelopen of de andere begint alweer. Ik ben er zo trots op dat ik gewoon niet kan wachten. Afgelopen weekend kom ik tot mijn verbazing er achter dat ik 500 bloglovin followers heb. Nu is het al weer iets meer geworden daarom is het de 500+ bloglovin winactie geworden. Omdat ik bij Linda van Enchantra had geslapen wegens haar geweldige verjaardags feest bood zij de een prijs aan om weg te geven ter ere van mijn 500+ followers.


Ik mocht samen met Linda door de showroom lopen en ik mocht samen met haar wat dingen uitzoeken waar ik al heel hebberig wordt en hoop dat jullie dat ook vinden en massaal gaan meedoen. 
Het is één (1) pakket en er komt dus ook 1 winnares.

Wat kun je winnen?


Dit is een geweldig palette van NYX van de Runway Collection. Het palette heet Super Model en heeft 10 geweldige kleuren.  waarde €8,99


Een mooie lip pencil van Coastal Scents in de kleur Pinky waar je een geheel roze matte lippen mee kunt maken of alleen de lippen een lijntje kunt geven. waarde ong. €4,-


Een coastal Scents Smacks in de kleur Flippin Hot . Echt een super fel en opvallend kleurtje roze, helemaal geschikt voor de aankomende zomerdagen. waarde €5,95


Een mooie shimmer blush van Michael Todd Cosmetics genaamd Gabriella. Deze mooie shimmer roze past bij elk huidtype en is dus ook voor iedereen geschikt. waarde €14,95


Twee leuke mini lakjes die je look helemaal mooi af kunnen maken. Een mooi roze kleurtje van Color Club met de naam 'I can't believe it's tofu' en mijn favoriete top coat van Seche vite . Ik heb het ook al vaker als tip gegeven, mini's zijn makkelijk op vakantie.
 Deze worden niet in de webshop verkocht maar de waarde is ongeveer €5,- samen.


Als laatste heb ik een klein extraatje waar je de look mee kunt aanbrengen. Een mini Sigma E25 Blending kwast. Ik heb hem zelf ook en is super makkelijk en fijn in gebruik.

Ik vind het een super pakket en waar je zeker mooie looks mee kunt maken. 
Je kunt dus een pakket t.w.v. ruim €40,- winnen. 
Jullie hoeven zeker niet veel te doen en omdat het om mijn 500+ Bloglovin followers gaat zou ik het leuk vinden als je mij via bloglovin volgt. Heb je nog geen bloglovin hebt kun je je heel makkelijk en snel aanmelden, ik heb hier in het verleden al eens over geschreven.
Wat moet je doen om kans te maken.

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) en @enchantra op twitter en RT dit (niet verplicht wordt 
    wel gewaardeerd) :
Win een make-up pakket van @enchantra bij @silja88 . Volg en RT dit bericht en kijk op : http://bit.ly/iLBcAy en maak kans.
5. gebruik je bloglovin Like dan dit bericht ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
6. winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 30 juni 23.59 
I.v.m. mijn vakantie kan ik pas een ruime week later een winnares kiezen dus zodra de winactie afgelopen is moeten jullie nog even in spanning zitten , maar dit keer neem ik persoonlijk contact op met de winnares en maak ik het ook bekend op de site. 

Ik wil iedereen nogmaals bedanken als je mij volgt via Bloglovin en volg je mij nog niet, ga dit dan snel doen!
Ik wil ook nogmaals Enchantra bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijs

Q: Ga jij meedoen of heb jij meegedaan aan de winactie?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.