zondag 17 juli 2011

Achter de schermen, wat ben ik aan het testen?


Vandaag een kleine preview van producten die ik op dit moment grondig aan het testen ben. Het zijn producten die gewoon een langere tijd in beslag nemen om te testen om te kijken wat het resultaat is. Als je een lipstick of een oogschaduw test krijg je meestal in één of twee dagen wel een goed resultaat en weet je wat je er van kunt verwachten. Maar hoe zit dat met shampoo , pillen en crème's.
Shampoo/conditioner:
Ik ben regelmatig nieuwe shampoo's en conditioners aan het testen. Dit zijn soms gekregen producten maar meestal koop ik ze zelf. Ik ben erg trots op mijn haar en ga er dan ook erg zorgzaam mee om. Ik ben altijd op zoek naar de perfecte shampoo en conditioner. soms heb ik de perfecte gevonden maar merk ik naar een paar maanden dat mijn haar er een soort van immuun voor wordt. Dat is ook de reden waarom ik regelmatig verander van producten. Als ik deze producten test doe ik dit minimaal vijf weken en soms langer. Dit omdat je dan pas echt kan zeggen of een product goed werkt. Na één keer shampoo kan je haar wel zacht aanvoelen maar het moet ook blijvend effect hebben, dat zie je pas naar veelvuldig gebruik. Deze Kneipp set heb ik net getest en komt binnenkort een review over online. De Herbal essences producten zijn net begonnen aan mijn testperiode dus die komt ook zo snel mogelijk.


Gezichtsproducten:
Soms dan probeer ik een nieuwe dagcrème of een hele nieuwe set uit. Op dit moment ben ik bezig met een set van Konad die aan het testen ben. Het is een hele mooie set die heel erg compleet is. De prijs van de set is hoger dan een gemiddelde set en daarom test ik hem extra goed om te kijken of hij het waar maakt voor zijn prijs. Je moet altijd voorzichtig zijn met gezichtsproducten want de huid is daar erg gevoelig en kan snel irritatie of uitslag geven. De ene persoon is daar minder gevoelig voor dan de andere, maar houd er rekening mee dat niet elk product geschikt is voor jou huid. Daarom is het aan te raden het eerst goed te testen op de huid voordat je het als vast product gaat gebruiken. De konad set ben ik nog wel een paar weekjes aan het testen dus komt over een tijdje terug op de site!

Pillen:
Ik heb nog nooit eerder pillen voor de site getest , maar daarom neem ik het extra serieus. Ik heb een gepersonaliseerd afslank(pillen)programma gekregen en pillen wat extra goed is voor hart en bloedvaten. Ik slik normaal nooit pillen en daarom heb ik al een klein beetje research gedaan. Ik weet dat ik het lastig ga vinden om er een uiteindelijke conclusie uit te trekken want het is hoe jij je er bij voelt en iedereen ervaart het anders. Ik ga deze week beginnen met het afslankprogramma en ben erg benieuwd naar het resultaat. Als je pillen gaat gebruiken voor wat dan ook lees goed de bijsluiter en weet goed waar je aan begint. Overal kunnen consequenties aan zitten. 
Natuurlijk kan ik veel meer vertellen over producten die de komende tijd online gaan komen en hoe ik die dan test, maar ik wil ook niet alles verklappen natuurlijk! 

Ik ben wel erg benieuwd wat jullie belangrijk vinden in een productreview. Heb je tips let me know , want misschien houd ik daar op dit moment geen rekening mee en ik wil zo uitgebreid mogelijk testen.

Q: Wat vind jij belangrijk bij een productreview?


1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.