maandag 11 juli 2011

Back to basic


Vandaag even een wat persoonlijker update. Ik ben een week op vakantie geweest en ben lekker tot rust gekomen. Door mijn rust op vakantie ben ik ook eens goed gaan nadenken en ben ik tot een conclusie gekomen.
Ik kwam er achter dat ik toch wel erg veel achter mijn laptop zit en dit een groot deel van mijn dag inneemt. Ik doe veel voor de site, maar ben ook met school en vrije tijd bezig op de laptop. De dagen zijn altijd te kort voor mij en het liefst ben ik zoveel mogelijk bezig.
Ik doe veel met mijn familie maar zag dat dit wat minder werd omdat ik veel met de site bezig was. Nu valt dat nog wel mee, maar ik ga straks ook weer fulltime naar school en dan moet mijn tijd anders gaan verdelen om zo toch alles gebalanceerd te houden. Soms dan kom je er achter dat iets teveel word en dat is Sillysilsil.com .
In het begin toen ik twee artikelen ging schrijven vond ik het leuk en schreef ik erg veel omdat ik super veel inspiratie had. Ik heb op dit moment nog steeds super veel inspiratie en dat zal waarschijnlijk ook altijd zo blijven, maar ik merk dat op dit moment teveel tijd steek in de site.
Er zijn een aantal bloggende meiden die elke dag met veel plezier 2 á 3 artikelen online zetten. Ik doe dit ook met veel plezier maar veel van die meiden hebben hun site als werk en verdienen er een fulltime inkomen mee en kunnen (als ze willen) de hele dag met hun site bezig omdat ze er voor betaald krijgen. Ik heb dat niet. Ik verdien wel een klein bedrag aan de site maar dit kun je direct kwijtschelden omdat ik er ook producten voor koop en er winacties mee bekostig. Daarnaast heb ik een gezin en woon in op mezelf met mijn Robert en Noah. Hierbij komt natuurlijk het huishouden bij bekijken , want ik heb geen ouders hier in huis die voor me koken of schoonmaken.

Daarnaast is het ook nog eens zo dat ik in september een nieuwe opleiding ga starten. Ik ga de opleiding schoonheidsspecialiste volgen en hier gaar zeker ook veel tijd in zitten. Ik heb hier ook veel zin in en dat houd dus in dat ik vanaf september drie dingen in mijn leven heb die erg belangrijk voor mij zijn, dat is : 1. mijn familie . 2. mijn site 3. mijn opleiding. Om daar een mooie balans in te maken heb ik besloten om weer terug te gaan naar één artikel per dag ( natuurlijk zullen er ook regelmatig twee artikelen online komen, ligt aan de input die ik krijg) . Zo heb ik meer tijd voor mijn gezin/familie en school.
Wat veel lezeressen niet zien is dat er veel meer achter zit dan een artikel schrijven. Je moet productfoto's maken en bewerken , artikelen schrijven , mails lezen en beantwoorden , persevents , afspraken en ga zo maar door. Alles wat er bij een beautyblog hoort vind ik geweldig om te doen maar vergt veel meer tijd dan mensen vaak denken.
Ik wil ook nog even zeggen dat ik het geweldig vind dat jullie mij zo trouw volgen en zulke leuke reacties achterlaten. Reacties en mailtjes geven mij zoveel positieve energie en geven me een super goed gevoel!  Door jullie is sillysilsil geworden zoals het nu is en hoop ik in de toekomst nog meer te beteren.Ik hoop dan ook dat jullie mijn beslissing begrijpen en ook blijven terugkomen als ik maar één artikel per dag online zet.

Q: Wat is jou mening over mijn beslissing?


Bron foto's : Weheartit.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.