zondag 3 juli 2011

Back to School met KruidvatDe zomervakantie staat voor deur, maar bij Kruidvat liggen de schoolspullen voor het nieuwe schooljaar alweer in de winkels. Hét moment om alvast nieuwe schoolartikelen aan te schaffen en goed voorbereid aan een nieuw jaar te beginnen. Bij Kruidvat zijn scholieren aan het juiste adres voor hippe agenda’s en andere artikelen die niet alleen trendy en cool, maar óók nog eens heel betaalbaar zijn. Kruidvat lanceert een collectie schoolartikelen waar je mee gezien kunt worden.Scholieren kunnen bij Kruidvat terecht voor een complete en zeer uitgebreide collectie schoolartikelen in verschillende hippe designs. Van stoer tot romantisch. Maak een keuze uit verschillende agenda’s, schriften, ringbanden, etiketten, etuis en kaftpapier. “Steeds meer scholieren kiezen voor gave schoolspullen die de  dure merken verslaan, maar wel voor een scherpe en betaalbare prijs. Kruidvat speelt hierop in door een origineel én super voordelig schoolassortiment te lanceren. Voor slechts 10 euro kun je al klaar zijn voor al je schoolspullen, vertelt Paul Keur, inkoopdirecteur general merchandise, Kruidvat.
klik op de afbeeldingen op de prijzen goed te kunnen zien


Stoer, hip en trendy
Het aanbod van Kruidvat biedt volop keuze. Jongens hebben keuze uit stoere artikelen als een super coole Graffiti-agenda. Meiden gaan voor prachtige prints op de hippe Lovely Bird-collectie en de romantische Marie & Company-artikelen. Ook van de populaire televisieserie Glee zijn schoolspullen ontwikkeld. De artikelen zijn vanaf 28 juni in alle Kruidvat-winkels verkrijgbaar.
Ik heb zelf een standaard knal roze agenda gekocht bij Kruidvat voor €0,99. Ik hou van lekker simpel en niet teveel poespas, dus deze is daar uitermate geschikt voor.

Wat extra leuk is, is dat de Glee fans een leuke Glee tas kunnen winnen als je als Glee karakter een foto maakt. Hieronder zie je de details.

De schoolcollectie van Kruidvat
De prijzen van de schoolartikelen variëren van 0,49 cent voor kaftpapier tot 4,99 euro voor een hippe agenda.

Q: wat vind jij van de collecties ? ga je wat bij kruidvat aanschaffen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.