dinsdag 5 juli 2011

Deborah Milano - 24Ore Velvet EyeshadowGeïnspireerd door de prachtigste stoffen en kleuren uit de laatste fashionshows, creëerde Deborah Milano een nieuwe collectie oogschaduws. 24Ore Velvet Eyeshadow biedt een erg mooi kleurenpallet van fluweelzachte kleuren die niet vervagen. Ik heb de kleuren dark chocolate en violet.
De formule is verrijkt met speciale polymeren en biedt een uniek langhoudend resultaat. De kleur blijft de hele dag door perfect zitten zonder te vervagen of vlekken. Dankzij een mix van microparels die het licht vangen en reflecteren, wordt de intensiteit en puurheid van elke kleur tot het maximale benadrukt. Siliconenolie zorgt er daarnaast voor dat 24Ore Eyeshadow perfect dekt en mengt met andere kleuren. 24Ore Eyeshadow is ophtalmologisch getest en kan zowel droog als nat aangebracht worden voor een respectievelijk natuurlijke finish of intens metallic effect.

De oogschaduw voelt echt super zacht aan, echt 'Velvet' gevoel. Dit voelt ook erg fijn aan op de oogleden. Ze pigmenteren echt gigantisch en blenden ook nog eens heel erg goed. De kleuren zijn erg intense en dit kun je nog meer doen door het lichtelijk nat aan te brengen. Hij kruimelt een beetje, maar totaal niet storend! Ze bevatten elk 6 gram.


De bruine kleur is echt een heel erg mooie basis bruine kleur. Erg mooi warm van kleur. De paarse vind ik geweldig! hij is heel erg intense van kleur en heeft een overload aan shimmer ( ik kon het niet eens goed op de foto krijgen )De 24Ore Velvet Collection is verkrijgbaar vanaf begin juli voor een consumentenadviesprijs van €8,95 en hier kun je zie waar je bij jou in de buurt deze super mooie oogschaduws kunt krijgen.
Volg deborah milano ook op twitter: www.twitter.com/deborahmilanoNL

Q: Breng jij je oogschaduw wel eens nat aan? en heb je nog tips?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.