dinsdag 26 juli 2011

Ebay on the way #2


Ik ben regelmatig op Ebay aan het snuffelen om leuke dingen te vinden. Nu was ik weer aan het rondneuzen want ik moest nieuwe nagelwielen hebben. Uiteindelijk heb ik goedkope nagelwielen gevonden. Maar dat is niet alles, want ik heb ook nog een paar andere leuke koopjes gedaan. Koopjes die jullie ook zeker erg leuk gaan vinden.Ik heb totaal 20 nagelwielen gekocht omdat ze bij mij er altijd snel doorheen gaan en ik niet elke keer opnieuw wil bestellen. Voor 20 wielen betaalde ik €6,13 . Dat komt neer op iets meer dan €0,30 per wiel . Per wiel zitten 20 nagels dus ik kan weer een tijd vooruit. De nagelwielen heb ik *hier* gekocht.
Dit is een ketting van een kroontje met vleugels. De ketting zelf is tussen de 51cm - 80cm . Ik heb €1,26 voor de ketting betaald en *hier* kun je de ketting zelf kopen.
Deze ketting vind ik echt zo leuk, een strikje wat lijkt alsof het zelf geknoopt is. De ketting is rond de 50cm en heeft een bronzen kleur. Ik heb €1,05 voor de ketting betaald en *hier* kun je de ketting zelf kopen.
Deze ketting is heel subtiel en romantisch en heeft een mooi zwaluwtje met briefje en envelop. De ketting is tussen de 50-80cm. en is bronskleurig. Ik heb €1,40 voor de ketting betaald en *hier* kun je hem zelf kopen.
 De ketting heeft een eifeltoren en bengeltjes eraan, ook zijn er een aantal parelkleurige kraaltjes. De ketting is tussen de 51-80cm. Ik heb €1,75 betaald voor deze ketting en *hier* kun je hem zelf kopen.

Dit zijn mijn bestellingen van de afgelopen keer op ebay. De kettingen zijn allemaal bij dezelfde verkoper gekocht. Alle prijzen die ik genoemd heb zijn incl. alles. Dit houd in dat er geen verzendkosten of andere kosten overheen gekomen zijn.
Zodra ze binnen zijn zal ik er foto's van online zetten.

Q: koop jij wel een op ebay?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.