vrijdag 22 juli 2011

Essence 50's girls reloaded loose powder

Van de Essence 50's girls reloaded collectie was ik nog wel het meest benieuwd naar de Translucent loose powder. Ik heb dit wel echt even moeten ontdekken want ik als beautylover wist niet echt wat het precies was en wilde het dus even goed proberen. Ik heb een beetje op internet gezocht wat het precies was en uiteindelijk gaan testen.Wat is het?Hoe werkt het? : 
Een losse witte poeder die een matte finish geeft op de huid waardoor de foundation beter blijft zitten. De poeder verdwijnt bij het aanbrengen op de huid en voelt dan een beetje stroef aan. Het geeft een matterend effect en kan ook bijvoorbeeld alleen op de T-zone gebruikt worden.
Het zit in een ronde verpakking met een klein sponsje ( deze gebruik ik persoonlijk niet). De losse poeder wordt weer speciaal afgedekt met een goed sluitende binnendeksel waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het gaat lekken.
Als je het binnendekseltje opent zie je een aantal gaatjes zitten waar de losse poeder door heen komt. 
tip: sluit het dekseltje weer, hou het even op de kop en maak hem daarna weer open. Hierdoor zit er een kleine hoeveelheid poeder die je makkelijk met een kwast of spons kan aanbrengen.
De losse poeder ziet er uit als poedersuiker en zo ruikt het ook (Eigenlijk best lekker) Ik merk direct dat het een beetje stroef is en helemaal als ik het ga uitvegen. Het geeft ook een soort matterend effect , dus dat maakt hij wel waar.Op de uitgeveegde foto heb ik natuurlijk het nog lang niet goed uitgeveegd, want het lost helemaal op. 
Mijn look waar ik de losse poeder gebruikt heb.

Ik lees bij verschillende sites verschillende dingen. De ene zegt dat het onder de foundation aangebracht moet worden terwijl de andere zegt dat het over de foundation aangebracht moet worden. Ik heb beide geprobeerd en voor mij werkt over de foundation heen het beste. Dat heb ik ook op de look gedaan hierboven.

Ik moet wel zeggen dat dit niks voor mij is. Het is niet echt mijn ding en heb het een paar keer gebruikt en pak toch liever mijn vertrouwde poeder. Ik denk dat veel andere dames hier wel helemaal mee uit de voeten komen maar het is gewoon geen product voor mij. 

De Translusant loose poweder is een limited edition dus maar tijdelijk verkrijgbaar Wil je hem dus hebben moet je er snel bij zijn want op=op. Hij kost €2,99 en is uitsluitend bij het Kruidvat verkrijgbaar.

Q: hoe gebruik jij Translusant loose powder?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.