woensdag 20 juli 2011

Essence 50's girls reloaded nagellakken

Vorige week heb ik veel van de nieuwe Essence LE 50's girls reloaded collectie gekocht. Dat konden jullie vorige week hier al lezen. Jullie wilden toen heel graag de lipstick zien en die is dan ook vorige week hier online gekomen. Ook waren jullie erg benieuwd naar de nagellak en vandaag laat ik jullie drie van de vijf kleuren uit deze LE zien. 

Zoals jullie weten had ik eerste keus en kon ik dus alle vijf de kleuren meenemen, dit heb ik echter niet gedaan omdat de andere twee kleuren mij niet zo aantrokken. Deze drie kleuren heb ik wel mee genomen.

(Ik wil even mijn excuses aanbieden voor mijn wat onverzorgde nagels, op mijn vakantie in Turkije zijn een aantal nagels gescheurd of geknapt en kreeg ik ineen weer velletjes aan mijn nagelriemen)
02 Back to the 50's:
Een knal, maar dan ook knal rode kleur. Echt super gaaf. Deze zomer is het helemaal tip en hot om je nagels te laten knappen en dat doet deze kleur zeker. Hij is met twee laagjes zo goed als dekkend en hij geeft een mooie glans finish. Er zit geen shimmer of glitter in.

03 I'm a marine girl:
Deze gave blauwe kleur is een diepzee blauwe kleur met erg mooie shimmer er in. Hij geeft een heel speciaal effect en dekt erg goed in twee dunne laagjes, maar één dikke laag zou ook prima voldoen. Deze kleur is zeker een aanrader om aan je collectie toe te voegen.

05 you're a heartbreaker:
Dit is een hele mooie diepgrijs/zilver achtige kleur. Hij dekt echt super, één laagje heb je genoeg aan. Hij heeft een super fijne shimmer er in met geeft soms een hele kleine blauw/groen achtige gloed. Op het plaatje van het persbericht leek deze kleur erg sheer maar hij is echt het tegenovergestelde. Ik vind hem zeer geschikt voor de herfst en winter omdat hij iets rustiger is qua kleur.
De lakken kosten €1,79 per stuk en bevatten 15 ml. De lakken drogen goed en net zoals de andere vertrouwde Essence lakken. Ik ben echt fan van deze lakken. Ze lakken erg prettig en hebben een iets breder kwastje dan de vaste collectie van Essence. Ik vind deze vernieuwde kwastjes echt een super verbetering. Ze lakken daardoor nog makkelijker en ik vind het persoonlijk ook netter lakken.

De nagellakken zijn een Limited Edition en zijn dus maar tijdelijk verkrijgbaar. Ze kosten €1,79 per stuk en ik kan zeker aanraden om er een mooi kleurtje van te halen . De nagellak is alleen bij het Kruidvat verkrijgbaar.

Q: welke kleur is jou favoriet?


1 opmerking:

  1. vind de kleurtjes wel mooi maar niet echt orgineel, ze lijken best wel op kleurtjes die ik al heb,... (behalve de grijs/blauwe maar die vind ik dan weer niet zo mooi)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.