vrijdag 29 juli 2011

essence ballerina backstage (lipgloss en nagellak)

De Essence Ballerina collectie is nog niet in Nederland , maar in Duitsland was hij overal al bijna uitverkocht. De meeste displays waren al leeg of stonden nog twee producten. Toch heb ik nog een beetje geluk gehad en kon ik een nagellak krijgen en twee verschillende lipgloss.


Lipgloss:
De lipgloss is een beetje veranderd. De verpakking ziet er natuurlijk al anders uit omdat het in de sfeer van ballet en ballerina gemaakt is. Dit is gedaan door de opgedrukte kant op de dop en de bovenkant van de verpakking. Ook is er een klein detail aangebracht voor er hangende spitzen neer te hangen.
Ik heb de kleuren 02 on your gracile tiptoe (een koraal oranje/roze kleur) & 03 do a floating pirouette (een paarse kleur met roze accenten)
De lipgloss bevatten super kleine zilveren glittertjes die in eerste instantie niet heel erg opvallen maar wel een heel mooi subtiel effect geven. De lipgloss heeft een nieuwe brush applicator. Voorgaande lipgloss van Essence hadden altijd een spons applicator dus ik was erg benieuwd hoe de nieuwe kwast zou bevallen.

Ik weet niet of de nieuwe applicator in de vaste collectie komt, maar ik vind hem erg prettig werken en het brengt makkelijk en zacht aan. De lipgloss zelf is semi plakkerig. Hij plakt niet super erg maar geeft wel een klein beetje een sticky gevoel.Nagellak:
In de Ballerina Backstage zitten een paar mooie kleurtjes waaronder het kleurtje 04 do a floating pirouette . Dit kleurtje was er nog samen met een wit parelmoer kleurtje wat niet helemaal mijn smaak was. Deze paarse kleur wilde ik al graag proberen en was dan ook erg blij dat ik de laatste kon krijgen. 

Het lakje dekt goed in twee dunne laagjes en heeft een apart roze tint erdoor zitten. Hij droogt snel en brengt ook erg makkelijk aan met de iets bredere kwast. Het flesje is wat anders dan we van Essence gewend zijn want het flesje is totaal identiek als die van Catrice. Totaal zit er 10ml. nagellak in en is ook deze dop voorzien van een kanten opdruk.De lipgloss kost €1,79 per stuk en de nagellak kost €1,79 per stuk. De collectie ligt in Nederland nog niet in de winkel, maar deze zal rond Augustus verkrijgbaar zijn bij het Kruidvat. 
De collectie is LE dus wees er snel bij. Wil je meer uit deze collectie zien kijk dan Hier!

Q: Liever spons of kwast applicator voor lipgloss?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.