maandag 25 juli 2011

essence ballerina backstageWie droomt er niet van om zwevend als een ballerina over het podium te dansen, terwijl de menigte in daverend applaus uitbarst. Gelukkig komen in augustus 2011 veel meisjesdromen uit, met de nieuwe trend edition “ballerina backstage”.
De innovatieve beautyproducten voor ogen, lippen, gezicht, nek en nagels spelen in op de ballerinatrend van deze zomer en bieden je een kijkje achter de coulissen! Poederige pastel- en nude tinten, gecombineerd met krachtige kleuren zoals fel fuchsia, glanzend abrikoos en elegant zwart geven de romantische ballerina look net even dat beetje extra. Het podium wacht op je, dus open de gordijnen voor de eerste act van de essence ballerina backstage show!

essence ballerina backstage eye soufflé
Voor een nog intensere uitdrukking in de spotlights: de nieuwe crèmige eye soufflé in drie sterk gepigmenteerde kleuren zullen je ogen laten stralen als sterren en garanderen een onvergetelijke indruk. De bijzonder zachte textuur zal ervoor zorgen dat je oogmake-up perfect blijft zitten, zelfs tot het laatste optreden! Verkrijgbaar in 01 dance the swan lake, 02 pas de copper en 03 grand-plié in black.
Consumentenadviesprijs €2,29.

essence ballerina backstage lipgloss
De knappe pas-de-deux partner zal zijn ogen niet van je mooie ballerina lippen kunnen afhouden: de zachte en crèmige lipglosses in warme bessentinten, maken elk podiumoutfit compleet en geven je lippen een verleidelijke glans. Het borsteltje zorgt ervoor dat de gloss gemakkelijk kan worden aangebracht. Verkrijgbaar in 01 wear your little tutu, 02 on your gracile tiptoe en 03 do a floating pirouette.
Consumentenadviesprijs €1,79.

essence ballerina backstage blush soufflé
Klaar voor het solo optreden: de nieuwe roze rouge met zijn zachte textuur voelt heerlijk teder aan en tovert een prachtige gloed op de wangen. Staande ovaties zijn gegarandeerd! Verkrijgbaar in  01 prima ballerina.
Consumentenadviesprijs €2,79.


essence ballerina backstage nailpolish
Ongeacht of je nu het Zwanenmeer, de Notenkraker of Carmen danst- met deze langdurige nagellak belooft elke Arabesque de bekroning van de show te worden.
Van delicaat en subtiel tot helder en opvallend, bij elke act past een kleur. Verkrijgbaar in 01 dance the swan lake, 02 wear your little tutu, 03 on your gracile tiptoe, 04 do a floating pirouette en 05 grand-plié in black.
Consumentenadviesprijs €1,79.

essence ballerina backstage click & go nails
Dansen op spitzen- maar dan met je vingers in plaats van je tenen! De click & go nagels met elegant design zijn ultieme eye-catchers en bovendien eenvoudig te gebruiken. Kies de nagel in de gewenste grootte, plaats deze op de bovenzijde van je eigen nagel, druk naar beneden en je bent klaar! Verkrijgbaar in 01 it feels like dancing.
Consumentenadviesprijs €2,99.


essence ballerina backstage hairtie
Of je een pirouette doet of de grand-Plié- de zwarte satijnen haarband gedecoreerd met roze kant zorgt dat je haar goed blijft zitten en maakt de romantische ballerina look af. Een must-have voor alle dancing queens!
Consumentenadviesprijs €1,49.
essence “ballerina backstage is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in augustus 2011


Ik ben erg benieuwd naar de nagellakken en de haarband lijkt me erg schattig en leuk, maar dat is natuurlijk eerst even zien hoe ze er in het echt uit zien.


Q: Waar ben jij benieuwd naar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.