zondag 3 juli 2011

Essence Show Your Feet


In Duitsland kocht ik vorige keer twee lakjes van Essence show your feet collectie. Ik Nederland zag ik ze niet liggen en had op foto’s gezien dat ik de kleuren wel erg gaaf vond. In Duitsland waren bijna alle lakjes uitverkocht, maar kon deze 2 nog krijgen. Dit waren ook kleuren die ik zelf erg gaaf vond. Er wordt gezegd dat de show your feet nagellakjes in één laag goed dekkend zijn omdat je dat makkelijker op je teennagels kunt aanbrengen. Weten of ze echt in één laag dekken. Lees dan snel verder.


Ik heb de kleuren 14 pop pastel blue en de 13 iced mint frappé. Twee pastelkleurige lakjes in een Licht ijsblauwe kleur en een licht mint groen kleurtje. Deze zomer is het helemaal een trend om pastel nagellak te dragen dus daar sluiten deze lakjes mooi op aan.
14 Pop Pastel Blue:
Dit mooie lichtblauw lakje dat een mooie intense lichtblauwe kleur heeft . Het is echt een soort sky blue / ijsblauw. Hij lakt erg fijn en ook al is hij erg dekkend, hij is zeker niet dik van substantie. Ik vind persoonlijk de substantie erg fijn, niet te dik niet te dun. Ook droogt hij vrij snel als je één laag aanbrengt. Dit is natuurlijk erg handig als je hem op je teennagels aanbrengt zodat je niet eeuwen met je tenen hoeft te wapperen. Één dikke laag is voldoende, maar ik vind op de nagels twee dunne laagjes prettiger. Ook twee dunne laagjes droogt snel en daardoor erg fijn in gebruik13 Iced Mint Frappé:
Dit is een geweldig mint groenig pastel kleurtje waar ik helemaal weg van ben. Het is echt een kleur waar je van moet houden en is ook zeker niet voor iedereen geschikt. Ook deze is prima dekkend in 1 laaf op de tenen en is ook niet dik van substantie. Hij is wel iets dikker dan de pop pastel blue , maar niet storend. Ik heb hier ook weer 2 dunne laagjes aan gebracht en hij heeft dezelfde droogtijd nodig als de andere.Ook al is deze iets dikker maakt dit dus niet uit. 

Ik heb zelf altijd er buigbare nagels en merk ook bij sommige lakjes dat er na een paar u al een beschadiging is. Dat hebben deze lakjes totaal niet. Ze blijven goed zitten en na een aantal uur zitten ze er nog perfect op. Ik haal meestal mijn nagellak na één dag er weer af dus daarom kan ik niet goed beoordelen of hij er na een paar dagen nog goed op zit. En ook al zijn het nagellakken voor de tenen ,kun je deze natuurlijk gewoon op je (hand)nagels dragen. Het is natuurlijk gewoon een naampje wat ze het lakje geven.

De lakjes zijn te koop bij de grotere Kruidvat die twee stellages hebben staan van Essence. Ze kosten zeker onder de €2,- (weet niet exact de prijs omdat die verschillen in Duitsland en Nederland.) Ik kreeg van Essence te horen dat ze nog bij een enkele Kruidvat te krijgen zijn maar voornamelijk uit de schappen zijn gehaald in Nederland.

Q: Wat vind jij van de Pastel trend?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.