donderdag 21 juli 2011

Get Aussiefied : Beach Party


Afgelopen week had ik een leuk persevens in Amsterdam. Ik was uitgenodigd bij de Aussie launch party waar het merk Aussie geïntroduceerd werd in Nederland. Toen ik de uitnodiging ontving was ik al helemaal in mijn nopjes want toen ik in Januari in Londen was heb ik een shampoo meegenomen van Aussie en was daar al erg enthousiast over. Dus dat het merk naar Nederland komt is natuurlijke helemaal top. Het was een erg gezellige avond waar alles goed georganiseerd was.
 Omdat je bij Aussie je het Australisch gevoel moet krijgen was het georganiseerd bij Strand Zuid in Amsterdam met een cocktail een bbq en Bas Koster. Alles was op en top geregeld van de inrichting tot muziek , van drankjes tot barbecue.
foto gemaakt door Priscilla
Foto gemaakt door Priscilla
foto gemaakt door priscilla
De lovely lady’s van het PR bureau legde alles leuk uit over het merk en lieten een kort filmpje zien, waar het merk voor staat e.d.
foto gemaakt door Priscilla
Dj's Broekjevol 'Bas Kosters' en Bloesjevol waren flink aan het draaien achter de draaitafels. Wat ik gewoon erg gaaf vind is dat Bas Koster zo lekker zichzelf is en letterlijk schijt aan iedereen heeft. Gave nagellak op , alleen een soort boxershort aan (geen broek ofzo) , gaaf shirt met broche en weet ik het al niet wat en al zijn piercings. Helemaal top!
Er was een heerlijk lopend buffet alla barbecue style georganiseerd met bakken vol vlees , salades , stockbrood en nog veel meer.
Foto gemaakt door Priscilla
Wat ook er leuk was dat kort na het filmje er een soort confetti canon ontplofte en er kleine kartonnen bekertjes tussen zaten. Vond je een bekertje dan won je een klein extraatje. Het extraatje was uiteindelijk een 8 minuten durende hoofdmassage. Serena en haar zusjes ( de dames van kittehscupcakes ) doken op de bekertjes af en kregen alle drie een massage.
Foto's van Serena 
Ook was er een 3min experience,helaas heb ik niet gezien wat dit was en op het moment dat we ontdekte waar het was moesten we alweer richting huis. Serena heeft dit wel gedaan en hier kun je daar meer over lezen.
Samen met Ilja op de foto
Foto gemaakt door Suzanne
Uiteindelijk gingen we naar huis met een goed gevulde goodiebag en binnenkort kunnen jullie meer over de producten van Aussie zien. Helaas moeten we nog even wachten voordat de producten in de winkel liggen want in oktober gaan de producten pas in de Etos filialen liggen.

Ik heb een hele gezellige avond gehad met weer een leuk gezelschap (beauty)bloggers en wil iedereen bedanken die meegewerkt heeft aan deze gezellige avond.

Q: ken jij het merk Aussie al?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.