donderdag 7 juli 2011

Golden Rose Graffiti nail artSoms heb je topper en soms heb je missers bij een merk. Vandaag ga ik een misser met jullie doornemen. Dit is wel een misser uit mijn eigen ervaring, want het kan zo zijn dat jij deze nagellak helemaal geweldig vind. Ik heb het over de Golden Rose Graffiti nail art en dan specifiek in de kleur Rood .Ik zag dit lakje op de beurs liggen en was direct erg enthousiast. Zeker omdat de gekleurde shatter lakjes van O.P.I. nog niet uit waren en ik wel erg benieuwd was naar een rood kleurige shatter lak. Dus toen ik hem zag liggen heb ik hem direct mee genomen omdat hij in prijsverhouding ook een stuk goedkoper is dan de O.P.I. lakken. Ik betaalde ongeveer €3,- of €4,- omdat je ook nog eens korting kreeg op de beurs.
Huis ging ik de volgende dag direct aan de slag met het lakken van de nagellakjes die ik gekocht had. Ik had ook een aantal holografische lakjes van Golden Rose gekocht waar ik al eerder een artikel over schreef. En leek het me wel leuk om de rode graffiti nagellak over een roze holo te doen. Toen ik het flesje opende vond ik de kleur erg mooi en intens en ging snel aan het lakken. Een dun laagje op elke nagel zodat je een mooi krakend/brekend effect krijgt. Bij de eerst twee nagels ging het aardig goed al merkte ik direct dat de (opgekoopte) lak op mijn kwastje al begon te dikken en te drogen en toen ik naar de derde nagel ding kwam dus een soort van klontje tussen de nagellak.
Na wat herstel kon ik mijn nagels wel afmaken maar alle graffiti werden bultjes met nagellak wat ik persoonlijk geen mooi effect vind. Ik houd van veel kleine scheuren en stukjes en niet zes of zeven bij elkaar getrokken nagellak stukjes op een nagel. Het drogen ging wel redelijk snel , maar uitharden deed het heel langzaam en moest wel een paar uur wachten.
Ik moet heel eerlijk zeggen als ik zo de foto's terug zie het me toch op de foto wel mee valt, maar mijn 'live' ervaring met het lakje was gewoon niet prettig.
 Ik vind veel lakjes van Golden Rose echt geweldig en zeker aanraders maar deze rode graffiti nail art lakje vind ik maar niks. Het kan zijn dat het aan de kleur ligt en dan de andere graffiti kleuren wel erg goed lakken, maar ik koop ze niet weer. Ik heb veel verschillende shatter achtige lakjes van verschillende merken maar deze is niet aan mij besteedt.
Voor mij is dit een mispoes.

Q: heb jij wel eens een miskoop (mispoes) gehad? 


Omdat ik hem verder toch niet ga gebruiken en er misschien wel dames zijn die hem graag willen proberen of er goede ervaringen mee hebben , ga ik hem weggeven. Dus wil jij dit lakje winnen. Laat dan in de comments achter waarom jij een rode crackle /graffiti lakje wil winnen. Zet even een geldig mailadres erbij zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt en ik hem op ga sturen. je hebt tot 10 juli 23.59 de tijd om mee te doen!


Dus een mini winactie voor de echte lezeressen!!!!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.