woensdag 27 juli 2011

LOTD: Natural warm eyeliner look


Tijdens mijn dag naar Amsterdam naar het Aussie event had ik een look waar ik een aantal complimenten over kreeg. Ik had bij deze look de Essence translusant loose powder op en had daarom van de week een foto in het artikel waar ik over de poeder praatte en plaatste daar een foto bij. Ook op deze foto werd veel positief gereageerd en vandaag komt daar de LOTD van. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Ik plaats niet vaak een LOTD ( Look Of The Day) omdat ik niet erg goed ben in het fotograferen van een look. Ik maak soms bijna 100 foto's en dan zitten er één of twee foto's bij die geschikt zijn en de rest is dan echt flut. Ik krijg namelijk regelmatig vragen of ik weer een look wil gaan doen. Ik ga het vaker proberen , maar het moeten wel een beetje mooie foto's zijn als ik ze online wil gaan zitten.
1. Ik heb als basis de Michael Todd oogschaduwbasis gebruikt en over het gehele ooglid aangebracht.
2. Ik heb een hele lichte nude kleur van Revlon gebruikt om langdurige effenheid te houden en eventuele oneffenheden weg te werken.
3. Net aan de bovenkant van mijn bewegend ooglid heb ik de mat bruine kleur van Deborah Milano 24Ore Velvet Eyeshadow  gebruikt en heb deze bijna totaal weer weggeblend. Ik heb dit gedaan zodat je alleen maar een keel klein beetje diepte geeft in je ogen.
4. Breng een eyeliner aan, ik heb hier een zwarte van Rival de Loop (duits merk) gebruikt. Je brengt hem vanuit de binnenkant heel dun aan en laat hem wat breder lopen naar de buitenkant van mijn ogen. Ik breng de eyeliner heel lichtelijk winged omhoog maar laat dit niet ver doorlopen. ( ik heb de eyeliner direct weggegooid want ik vind hem niet prettig werken en zoals je ziet werkt hij een beetje schokkerig)
5. De zwarte Max Factor Liquid effect pencil heb ik zowel op mijn onder en boven waterlijn aangebracht, dit om de look extra intensiteit te geven. Ik heb de bovenwaterlijn ook gedaan waardoor de wimpers extra vol lijken en je geen witte stukjes huid ziet.
6. Onder mijn ogen heb ik de bruine kleur van Deborah Milano lichtelijk aangebracht tot op de helft van mijn oog.
7. Ik heb de Max Factor False Lash Effect Fushion Mascara gebruikt en deze geeft mij echt een mooi effect en pak hem bijna dagelijks. 

Ik hoop dat jullie de look leuk vinden, want dit is wel een soort iets wat ik leuk vind om te doen maar toch wel lichte zenuwen oproept :)
Q: willen jullie vaker Looks zien? en wat willen jullie dan graag zien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.