dinsdag 12 juli 2011

Max Factor - False Lash Effect Fusion Mascara


Sinds kort is de nieuwe Max Factor False Lash Effect Fushion Mascara in de winkels verkrijgbaar. Max Factor introduceerde de false lash effect mascara twee jaar geleden en is sindsdien niet gestopt met het verbeteren ervan. Wat er veranderd is aan de nieuwe FLE mascara? Hij geeft Volume en Lengte. Normaal gesproken gaat mijn voorkeur meer uit naar een borsteltje met haren, maar dit silicone borsteltje is wel erg fijn in gebruik.  


de mascara zorgt zowel voor lange als volle wimpers. De grote borstel van de false lash effect is namelijk gecombineerd met de lengte formule van de lash extension mascara. De formule bevat nylonvezels, waar ook echte lash extensions van gemaakt worden. Zo is er een product gemaakt die de wimpers verlengt en van volume
voorziet.

De verpakking is ook dik en paars van kleur. Hij ligt prettig in de hand voor gebruik en glijdt niet snel uit de handen. Ik was erg benieuwd naar het resultaat en heb dit natuurlijk voor jullie getest.
Vooraanzicht met alleen een dik lijntje van de Max Factor Liquid Effect Pencils : silver spark.
Zij aanzicht met alleen een dik lijntje van de Max Factor Liquid Effect Pencils : silver spark.

Zoals jullie kunnen zien heb ik van mijzelf erg lichte wimpers die je bijna niet ziet. Als ik ook geen mascara graag valt dit gelijk op. Omdat je mijn wimpers zo slecht ziet, kun je nu nog beter zien wat het effect is van de mascara. Hij geeft echt een mega effect, je ziet direct dat mijn wimpers een stuk langer zijn en ook wat meer volume heeft. Ik vind hem echt erg fijn en gebruik hem al veelvuldig! Het is even wennen met die dikke borstel want hij komt best wel dreigend op je oog af ( he is going to get me .. aaahhhh ) maar naar twee keer weet je niet anders en is het een hele prettige borstel die je haren goed verdeeld en het aanbrengen erg makkelijk maakt.

Hij kost €17,99 en is vanaf heden verkrijgbaar bij alle drogisterijen die Max Factor verkopen.
De prijs is niet heel goedkoop voor een drogisterij merk, maar als je het geld er voor over hebt zou ik hem zeker kopen, want het effect is super.

Q: Kies jij voor een Silicone borstel of een kunststof borstel? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.