zaterdag 30 juli 2011

Mijn naam ketting


Ik zal nooit meer die scene vergeten waar Carry in Parijs is en haar 'Carry'-ketting in haar Dior tasje weer vind en denkt aan de tijden met haar vriendinnen in New York (wat ze zo erg mist). Het 'Carry'-kettinkje is mede door die scene zo beroemd geworden dat veel meiden zo'n ketting willen. Dit is nu allemaal mogelijk bij mijnnaamketting.nl .


De scene waar Carry haar ketting weer vind.

MijnNaamKetting.nl is gespecialiseerd in het verkopen van een een hoge selectie handgemaakte naam kettingen en persoonlijke sieraden. Ze hebben een uitgebreid assortiment en ik heb één ketting om te laten zien .
Het kettinkje wordt geleverd in een mooi doosje waar je de ketting netjes in kunt bewaren. De ketting is in verschillende lengtes te verkrijgen. Ik heb de maat 55cm omdat ik hem niet zo strak om de nek wil hebben zitten, maar je kunt hem krijgen tussen de 35 en 55 cm.  Ook zijn ze in vele verschillende vormen en materialen te krijgen waaronder zilver en goud.
Ik vind de kettingen erg leuk , zeker ook om weg te geven als cadeautje. Hoe leuk is het om een zilveren ketting met je naam te krijgen. Zeker nu in de zomer als je een leuk jurkje of shirtje draagt is het echt een eyecatcher als je een leuke ketting om hebt.Onlangs zijn de kettingen ook gespot in de Cosmopolitan en dragen de sterren de kettingen ook.

Namens mijnnaamketting.nl mag ik 8% korting geven op de gehele collectie. Dit houdt in dat je iets leuks kunt uitzoeken op mijnnaamketting.nl en er sowieso 8% korting op krijgt. Hoe leuk is dat! Gebruik de code sillysilsil en maak je eigen mooie ketting.

Q:  Draag jij vaak kettingen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.