woensdag 17 augustus 2011

Modern Muse by CATRICE


De nieuwe Limited Edition “Modern Muse” by CATRICE voor augustus en september 2011 interpreteert de legendarische stijliconen van de jaren 60 op een totaal nieuwe wijze! Op de catwalks zien we vrouwelijke stijlen en moderne materialen, gecombineerd met verleidelijk just-out-of-bed haar. CATRICE heeft de ideale make-up die perfect past bij deze look. De ogen – uitdagend, vrouwelijk, glamourous – met metallic effecten in bruin, brons en goud, zijn geaccentueerd met expressieve eyeliner. De lippen zijn vol en zacht: kusbare perfectie. De nagels – elegant, met een metallic glans – maken de look af.

Modern Muse by CATRICE – Made To Stay Longlasting Eyeshadow
Dit is een elegante metallic glanzende crème oogschaduw die langdurig blijft zitten. De textuur met krachtige pigmenten smelt op het ooglid zonder in de plooitjes te gaan zitten of af te geven en is eenvoudig aan te brengen. Blijft de hele dag en nacht lang op zijn plek. Verkrijgbaar in C40 Lord Of The Blings, C50 Metall Of Honor, C60 Jennifer’s Gold Rush.
Consumentenadviesprijs:  € 3,49

Modern Muse by CATRICE – Precision Eye Pencil
Twiggy-ogen van vandaag zijn opgemaakt met de eyeliner uit de Modern Muse trend editie. Hét trendy statement van nu is excentriek! Deze look is eenvoudig te creëren met de langhoudende Precision Eye Pencil. Met speciale precisietip. Verkrijgbaar in C60 Khakitoo, C70 I Wood If I Could, C80 Wildthing.
Consumentenadviesprijs: € 2,29


Modern Muse by CATRICE – Evolution To Revolution Mascara
Revolutionair: de innovatieve 2in1 Mascara by CATRICE! Deze biedt twee verschillende wimpereffecten met slechts één product.  Look 1 zorgt voor subtiel volume en een natuurlijke wimperstijl, terwijl je met look 2 intens volume en spectaculaire wimpers creëert. Het geheim? Het slimme geïntegreerde “brush-stripping” systeem waarbij je kunt kiezen uit strip 1 of strip 2. De strips geven verschillende hoeveelheden mascara af, afhankelijk van het gewenste effect.
Consumentenadviesprijs: € 4,49

Modern Muse by CATRICE – Colour Infusion Longlasting Lip Stain
Je nieuwe passie: Lip Stain met de zacht gevormde tip geeft de lippen een ultra-lichte, long-lasting kleur en verzorgt ze met voedende ingrediënten. De finish is natuurlijk. Ook ideaal om te gebruiken als basiskleur voor glanzende lipgloss.
Verkrijgbaar in C10 Holly Wood en C50 Red & The City.
Consumentenadviesprijs: € 3,99
Modern Muse by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
Moderne sixties-glamour op je nagels: Ultimate Nail Lacquer heeft elegante metallic tinten voor de nagels. Hoge kleurintensiteit, perfecte glans en tot wel 7 dagen plezier met slecht één streek van de kwast om je perfecte stijl af te maken. Verkrijgbaar in C560 Rusty But Sexy, C650 Goldfinger, C460 In The Bronx, C680 Khaki Perry en C620 Captain’s Sparrow Boat.
Consumentenadviesprijs: € 2,49

Nog een leuk filmpje over hoe ze de campagne poster gemaakt hebben voor de Modern Muse collectie.


“Modern Muse“ by CATRICE is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf half augustus t/m eind september 2011. Vanaf herfst 2011 zijn deze producten ook te vinden in het standaard assortiment van CATRICE.

Ik ben erg benieuwd naar de mascara en de lipstains, dus kan niet wachten tot die in de winkel liggen.

Q: Waar ben jij benieuwd naar?

1 opmerking:

  1. Ik heb die al !:) bij familia in leer ligt deze collectie al 2 week heb de mascara en de Eye liner gekocht !:) super mooie mascara zeker de moeite waard. Liefs sylvia

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.