woensdag 6 juli 2011

Nicole by O.P.I.


Soms vind ik het erg jammer als er lakjes niet in Nederland te krijgen zijn. Dit zijn vaak lakjes uit Duitsland of Amerika. Vaak kun je deze lakken dan wel krijgen op het internet of ga ik eens een dagje shoppen met mijn ouders in Duitsland. Maar ja om nou even een kort tripje naar Amerika te nemen gaat me iets te ver. Ik was al een lange tijd benieuwd naar de lakjes van Nicole by O.P.I. en die zijn alleen in Amerika verkrijgbaar. Nu kwam ik er bij toeval achter dat lezeres Lin haar ouders in Amerika zaten. Na een kort mail contact hebben ze een aantal lakken voor mij meegenomen uit Amerika waaronder een setje van twee Nicole by O.P.I. lakken.Ik heb een Double Color setje met twee verschillende kleuren blauw tinten. Het setje is gemaakt om één lakje op je tenen te doen en de andere op de (hand) nagels. Ik vind het erg leuk dat ze het zo in een duo verpakking hebben gedaan.
De flesjes zijn anders van formaat dan de ‘gewone’ O.P.I. lakken. Ze hebben een wat meer plattere voorkant met een bolle achterkant. Op de dop staat een N van Nicole.


To Rich For You
Dit is het donkere lakje van de twee. Hij is echt diep donker blauw bijna tegen zwart aan. Er zit een soort mini shimmer in waardoor hij een soort chrome effect geeft. Hij heeft dezelfde substantie als een normale O.P.I. lak en brengt in 2 dunne laagjes erg mooi aan.

Het is een lakjedie samengesteld in duo's voor de zomer, maar ik vind deze kleur eigenlijk te donker voor de zomer. Ik zal hem meer in de winter gaan dragen.


Wild Blue Yonder - Matte
Dit vind ik toch een apart en gaaf lakje. Als je hem opbrengt heeft hij mega veel shimmer en glittertjes en zodra hij een beetje droogt wordt het een soort icing frost blauw effect. Echt zo anders dan andere lakken. Ik heb het nog nooit eerder gezien. Hij is een stuk dikker dan de 'to rich for you' en of dit nou komt omdat hij een matte effect geeft of omdat hij bestemd is voor de tenen weet ik niet. Omdat ie wat dikker is breng je al heel snel een wat dikkere laag aan dan je eigenlijk zou willen.
Ik vind dit lakje echt geweldig en ik heb een matte top coat dus wil dit ook nog met een paar andere kleurtjes proberen.

De lakken koste mij samen $ 7,54  en dat is omgerekend € 5,29  dat is echt mega goedkoop voor twee lakjes die elk 15ml bevatten. 
Ze zijn helaas alleen in Amerika verkrijgbaar, maar hoop er zeker in de toekomst nog meer te bemachtigen. 

Q: Zou Nicole by O.P.I. naar Nederland moeten komen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.