donderdag 21 juli 2011

Oeps.. where are the comments?


Even een kort berichtje tussendoor. Ik heb wat veranderingen gedaan met de site waar jullie binnenkort meer van horen. Nu is er echter waarschijnlijk wat mis gegaan. Ik raak altijd door deze dingen in de stress maar hoop dat het allemaal weer goed komt.
Misschien is het je al wel opgevallen, maar al mijn comments zijn we. Ja echt allemaal..... Ik kan me om dit soort dingen echt heel erg druk maken maar heb nu tegen mezelf gezegd dat ik er niks meer aan kan doen en het moet accepteren.

Er is nog een kans dat ze terug komen omdat het systeem even om moet schakelen, maar ik ben bang van niet. Achter de schermen zie ik al jullie comments nog wel, dus ik heb ze allemaal stuk voor stuk gelezen. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden en laten we allemaal duimen dat ze morgen gewoon weer terug zijn.


Ik ga morgen maar even aan het kokkerellen om de "stress" (die er niet is hoor :D ) van me af te bakken.
Q: vind je het jammer dat de comments weg zijn?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.