donderdag 14 juli 2011

review: 50's girls reloaded Lipstick


Ik liet jullie eergisteren mijn aankoopjes van de nieuwe Essence 50's girls reloaded LE zien. Ik vroeg toen waar jullie als eerst een review van wilden zien. Dit was de loose powder en de lipsticks. Dus vandaag laat ik jullie zien wat de twee kleuren zijn uit deze LE collectie.
In deze LE zitten twee lipsticks en ik was van plan om de rode mee te nemen, die leek mij erg mooi. Maar ik stond daar in de winkel en zag de perzikoranje achtige kleur en wist gewoon dat ik die moest hebben. Hij zag er erg mooi uit en die kleur had ik totaal nog niet.
De verpakking doet mij erg denken aan de MAC Liberty of Londen collectie. Deze heeft dezelfde vorm en kleur. Hij voelt lichter en goedkoper aan ( dat is natuurlijk ook logisch als je naar de prijs kijkt) Ik vind het een keer een leuke verandering , want de meeste lipstick van Essence heeft een wat andere vorm en kleur. Ik vind de namen van de producten van Essence vaak erg toepasselijk en ook erg leuk. Zo ook deze keer.
Essence zegt dat de lipstick crèmeachtig is en dit klopt ook wel. Ik dacht eerst dat hij zo zacht en romig was door de warmte, maar dit was niet het geval. Hij voelt erg lekker aan en brengt erg gemakkelijk aan op de lippen. Ook hebben ze een mooie pigmentatie en geven ze een goede dekking.  Ik kan maar één echte nadeel bedenken aan deze lipstick en dat is dat hij er erg snel weer afgaat en niet lang blijft zitten. Dit komt volgens mij juist door de crèmestructuur wat hij heeft.
 Zoals je op de swatch kunt zien is dat ze lekker crème en shine zijn. ze geven een mooie glans en zoals je ziet geven ze een mooie kleur af.

 01 Back to the 50's 
02 I'm sailing 

Ik vind de kleuren echt heel erg mooi. De rode is echt een brandweer rode kleur en echt een kleur waar je mee opvalt. De perzikoranje (op de lippen neigt ie iets meer naar roze) is een meer subtielere kleur die ik erg zomers vind!

Ik zat eerst nog kort te twijfelen over de lichte kleur maar ben nu zo blij dat ik die meegenomen heb, want die ga ik zeker veel dragen deze zomer. Wat me opviel bij de rode is dat hij snel afgeeft op de tanden. Daar moet je dus echt rekening mee houden bij deze kleur.
Hier de twee kleuren naast elkaar op mijn lippen als kleine fun factor. 

De Essence 50's girls reloaded ligt vanaf nu in de winkel en de lipstick kost €1,99.
Note: Kruidvat heeft deze week een aanbieding. Alle Essence lipstick en lipgloss zijn 2 voor €3,00. Dus koop  je beide kleuren heb je €1,00 korting.

Q: Ga jij één van deze lipsticks kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.