zaterdag 23 juli 2011

Revlon’s - Scented Nail

Soms dan lees je iets en wil je direct weten of het echt werkt of dat het gewoon een verkoop/marketing truc is. Dat had ik met de Revlon - Scented Nail, een nagellak die naar kokos, perzik, bubblegum en nog meer andere geuren moet ruiken als het opgedroogd is. Ik heb de lakjes Passion Fruit & Peach Smoothie en ben gaan kijken of het echt zo lekker gaat ruiken of dat het een verkoop/marketing truc is.


"Laat je meevoeren naar tropische stranden en laat je verleiden door de heerlijke geuren van Revlon’s Scented Nail Enamel. Een prachtige collectie van rijke nagellakkleuren die, zodra opgedroogd, ruiken naar heerlijke zoete en zomerse geuren."
De nagellak bevatten exclusieve zijdeproteïnefilter wat direct het oppervlak van je nagels egaliseert en zorgt voor een resultaat zonder blaasjes en strepen. De formule bevat daarnaast het veelvoudig gepatenteerde ‘Film Forming System’, voor een krachtige bescherming tegen het afbladderen van de nagellak en is vrij van DBP (dibutyl phtalate), tolueen en formaldehyde. Hij brengt erg makkelijk aan en is totaal niet streperig door de dunne substantie van de nagellak.

Peach Smoothie:
Dit is één van de lichtste kleuren die ik in mijn stash heb. Het is een heel licht mosterd achtig kleurtje. Ik vind hem niet perzik achtig lijken maar die naam heeft hij gekregen wegens de geur. Er zit een hele mooie kleine shimmer in die bijna niet opvalt. Hij heeft bij mij echt drie dunne laagjes nodig om een mooi effect te geven. Ik denk dat deze kleur erg geschikt is voor dames met een getinte huid omdat de nagels dan nog meer opvallen.


Passion Fruit:
Een mooi helder diep paars kleurtje, echt één van mijn favorieten. Hij dekt een stuk beter dan de peach smoothie en heeft dan ook maar twee dunne laagjes nodig. De kleur valt lekker op en heeft een erg mooie cream finish.

De nagellakken drogen vrij snel en daardoor komt er ook ineens een vlaag van heerlijke geur op je af. Ja echt , deze nagellak ruikt echt lekker als je hem goed hebt laten opdrogen. Ik moest er eerst even aan wennen want je gaat er meestal vanuit dat nagellak niet echt lekker ruikt en meer stinkt. Je ruikt echt heel goed het verschil tussen de twee en vind ze allebei erg lekker ruiken.


De Scented Nail Enamel is een limited edition en is vanaf heden verkrijgbaar in de kleuren Bubblegum, Mad About Mango, Peach Smoothie, Coconut Crush, Ocean Breeze, Pretty in Papaya, Beach en Passion Fruit voor een consumentenadviesprijs van €8,95.
Kijk hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt

Q: Wat lijkt jou een heerlijke geur voor nagellak?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.