donderdag 7 juli 2011

Sally Hanson - Insta-Dri


Ik liet jullie al de lakjes zien die ik uit Amerika gekregen heb. Zo ook deze twee lakjes van Sally Hansen. Sally Hansen is in Nederland te krijgen maar volgens mij niet de Insta-dri . En die lakjes wilde ik nou juist net proberen. Sally Hansen is in Amerika sowieso al een stuk voordeliger dan hier in Nederland,dus heb ik twee lakjes uit deze lijn om aan jullie te laten zien.


De flesjes zijn erg leuk van vorm en totaal anders dan de gemiddelde nagellak. Hij is smal en lang en heeft een beetje een driehoekige vorm.  Bovenop de dop staat het nummer en de naam van het lakje. Dit is natuurlijk extra handig want zo kun je als ze in een kast of la staan van bovenaf zien welk lakje het is.

De kwastjes zijn in één woord 'Geweldig', ze zijn lang en heel breed. Dit vind ik altijd persoonlijk heel prettig lakken en in een paar halen heb je je nagel mooi gelakt. Van mij mogen ze bij elke nagellak zo'n kwast doen..


480 Instant Iris
Dit is een opvallende roze kleur met een paarse ondertoon. Hij is dun van substantie , maar niet zo dus dan ie gaat lopen. Met twee dunne laagjes breng je de nagellak het mooiste aan en dekt hij ook goed. Er zit een mooie glans doorheen waardoor hij net een beetje meer opvalt. Zoals je op de nagels kunt zien lijkt het net of er een aantal stofdeeltjes op het kwastje hebben gezeten. Ik weet niet of dit door mijn eigen schuld komt of dat dit al in het kwastje zat.320 Co-Bolt Blue 
Dit lakje is een mooie donker kobalt blauwe kleur. Hij doet me een beetje aan een raceauto kleur denken. Hij is qua substantie hetzelfde als de roze kleur en deze dek je ook in twee mooie dunne laagjes. Op sommige momenten lijkt het net ook of hij een matalic afwerking heeft.

Ik ben erg blij met de lakjes want ze lakken erg prettig en blijven ook lang goed zitten. Ze drogen snel en zeker als je er een topcoat overheen doet. Ze bevatten 9,17 ml. ( wat een raar getal eigenlijk)
De lakjes hebben mij $4,55 per stuk , dit is €3,19 per stuk. Geen geld als je kijkt dat in Nederland Sally Hansen lakjes ongeveer €9 euro kosten.

Q:  Wat voor soort kwastje vind jij pettiger, dik en plat of dun en rond?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.