dinsdag 19 juli 2011

Shoplog: The Body Shop Sale


Als er sale is in de stad vind ik het altijd erg leuk om even te gaan kijken ( wie niet ). Mijn favoriete winkel om te gaan shoppen is dan H&M voor Noah en The Body Shop (TBS) voor mezelf. Iedereen weet dat ik groot fan ben van TBS en het is dan ook niet goed als ik daar naar binnen loop want ik koop altijd wel wat! Omdat het sale was en omdat ik nu met mijn stempelkaart bij besteding van €20,- , €10,- aan producten er gratis bij kreeg heb ik een leuk aantal dingen gekocht. Kijk snel hoe ik geslaagd ben en wat er allemaal in mijn BTS tas zit.Strawberry Showergel:
Ik heb twee mega verpakkingen gekocht van Strawberry Showergel met maar lifst 750ml. Ik had deze geur douchegel in een mini mee naar Turkije en mijn moeder en ik waren allebei helemaal verliefd op deze geur. Zo lekker als je aan het douchen bent en alles ruikt naar heerlijke aardbeien geur. Ik zag deze flessen staan en de verkoopster vertelde mij dat deze grote verpakkingen tijdelijk er waren en er nu weer uit gingen. Ze kosten nu €9,- per stuk en ik zag al snel dat dit wel erg goedkoop was want de normale formaat (250ml , 3x zo klein) was gewoon €6,- .
Ik heb er gelijk ook één voor mijn moeder mee genomen (mams ik weet dat je dit leest, dit is dus je cadeautje waar ik het over had). Mijn moeder weet het nog niet , maar nu vast wel want ze leest ook dagelijks mijn site.

Facial Cleansing Gel - Passion Fruit:
Ik heb nog nooit een facial cleansing gel van TBS gehad en deze rook zo goddelijk lekker dat ik hem gewoon mee moest nemen. Hij is super zacht voor de huid en is geschikt voor alle huidtypes. Er zit 250ml. in de fles en hij koste nu €4,- , Ik zit er zelfs nog over te twijfelen om er nog één te halen ( als ze al niet uitverkocht zijn)  want ze gaan wel uit de collectie.
Ik moet hem nog even goed testen maar hij voelt in eerste instantie erg lekker aan en zoals ik al eerder aangaf ruikt hij ook nog eens goddelijk!

Als laatste heb ik twee make-up producten gekocht. En om eerlijk te zijn had ik nog nooit eerder echt make-up gekocht van TBS. Nu het in de aanbieding was , wilde ik het graag proberen.

Concealer Pencil 04
Ik wilde erg graag een nieuwe concealer en het liefst ook in een soort potlood vorm. Dus toen ik deze zag was de keuze vrij snel gemaakt. Het leuk is , is dat hij nu maar €3,- kostte en dus echt spotgoedkoop was. Hij is echt super crème'ig en erg goed dekkend. Ik wist helemaal niet dat TBS zulke goede concealers had.

Eye Palette : 01 Twilight (LE kerstcollectie)
Dit palette sprak mij erg aan door de kleuren. Ik houd van paars en shimmer en vond de kleurencombinatie ook erg mooi. Het is een palette uit de kerstcollectie dus het kan zij dat hij bij jou al uitverkocht is. Normaal koste dit palette zo rond de €22 a €23 maar nu was hij maar €8,- en dan vind ik de prijs zeker het proberen waard. De oogschaduw geeft een mooie pigmentatie af. Hij is alleen wel wat korrelig dus pas op met fallout!

Totaal was ik voor dit alles nu €19,90 kwijt incl. de €10,- korting die ik had. Ik weet het niet precies meer , maar als ik alles gekocht had zonder de sale zou ik totaal iets van €70,- kwijt zijn. Dat is toch een mooie besparing als zeg ik het zelf. Ik ben erg blij met mijn geshopte spullen en hoop dat mijn moeder blij is met haar douchegel!

Q: waar shop jij het liefst als er sale is?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.