zondag 31 juli 2011

Testers gezocht! Part 3

Ik ben weer op zoek naar een aantal dames die mee willen doen aan het testpanel. Ik weet op dit moment nog niet hoeveel dames ik dit keer nodig ben, maar het zullen er sowieso 3 zijn. Wil jij een gratis product thuisgestuurd krijgen en er een review over schrijven? lees dan snel verder.Ik zoek dit keer 4 dames die weer een product mogen testen.  Ik zoek dames die van beauty houden en het niet erg vinden om op de site te komen staan. Elke keer wordt er weer een nieuw testpanel gekozen.
  • Het product wat getest gaat worden bekostig ik of komen van een bedrijf of merk en stuur ik naar jullie toe, dus je hoeft zelf niks te kopen.
  • Het product wat je krijgt kan nieuw zijn of al in de schappen liggen.
  • Je test het product en stuurt foto's ( minimaal 3), mening e.d. binnen 7 dagen terug.
  • Het product mag je natuurlijk houden.
Dus heel simpel, wil je een keer een gratis product thuis krijgen en er een recensie/ review over schrijven.
Wil je een keer je ongezouten mening geven. 
Stuur dan een mail naar testpanel@sillysilsil.com en laat je adres en e-mail achter. 
Misschien word jij wel uitgekozen en krijg jij wat thuisgestuurd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.