zondag 17 juli 2011

uitslag winactie : My New Bag + actiecode


Tijdens mijn vakantie konden jullie kans maken op een geweldige tas genaamd Jill. Ik vind het zelf een erg leuke tas en ik vind het ook erg leuk dat ik één dame blij mag maken met deze tas. Ben jij benieuwd of je gewonnen hebt? kijk dan snel verder:.


Ik wil als eerste Eline van Mynewbag.nl bedanken dat ze mij de mogelijk bied om deze winactie voor jullie te houden.
De winnares van de super leuke clutch is geworden: Imran Ozmen . Gefeliciteerd , Mail binnen 1 week je gegevens naar info@sillysilsil.com en je pakketje komt z.s.m. jou kant op! 

Ik heb ook nog een leuke verassing voor jullie, ik mag jullie 3 weken lang 15% korting geven op de gehele webshop met de code : sillysilsil15Ik hoop dat jullie een leuke tas kunnen vinden. Dus kijk snel op mynewbag.nl en shoppen maar.
De tas die ik in Turkije gekocht heb heeft Eline ook te koop in haar shop, je weet wel die neppe Hermes Birkin waar ik zo mega blij mee ben, den met 15% korting is de prijs erg aangenaam.

Q: Wat is jou favoriete tas?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.