woensdag 6 juli 2011

wat neem ik mee onderweg in de trein


Ik ga de laatste tijd regelmatig een dagje naar Amsterdam omdat ik dan naar een persevent o.i.d. ga. Omdat ik in Groningen woon is dit een reis van 2.37 min om precies te zijn. En omdat ik me niet wil vervelen en mij nuttig wil maken neem ik altijd een grote tas mee met spullen. Ik heb deze foto's in de trein gemaakt onderweg naar huis van een middag Amsterdam en heb van alles wat ik in mijn tas had een foto gemaakt. Wat neem ik zoal mee en wat gebruik ik allemaal , lees snel verder.
Ik heb altijd , maar dan ook altijd mijn portemonnee mee. Hier zitten mijn pinpassen in mijn creditcard (gebruik ik nooit)  mijn ov , geld , pasjes van winkels e.d. . Ik kan echt niet zonder.
Mijn sleutels. Dit zijn mijn huissleutels die ik ook altijd nodig heb want ander kom ik het huis niet in. Ik heb er een foto van noah aan (toen hij rond 1 jaar was) , een mini UGG hierdoor kan ik hem altijd makkelijker in mijn tas vinden. En er zitten 2 bonus kaarten aan. Je ziet ook een klein blauw rond dingetje, dat is een barbapapa.

Ik heb ook altijd mijn Iphone mee, maar als ik in de trein zit of langer onderweg ben neem ik altijd een Iphone kabeltjes mee. Deze heb ik via Ebay gekocht en kun je heel makkelijk inrollen waardoor hij lekker compact in de tas ligt.

Ben ik in de trein neem ik 90% van de tijd mijn mini laptop mee. Ik zit ruim twee uur in de trein en in die twee uur kan ik prima wat dingen op de laptop doen voor de site of gewoon privé. Ik heb de mazzel dat negen van de tien keer ik gratis wifi in de trein heb. Dit is bijna altijd het geval met een intercity van Groningen naar het westen.
 

Ik heb ook altijd een mini kladblokje en mijn paspoort mee.

Ik heb ook altijd visitekaartjes mee want je weet maar nooit waar je iemand tegenkomt. Ik heb ze nu in mijn super cute hello kitty visitekaartjes doosje.

Altijd heb ik wel pennen in mijn tas.

Ik heb net een nieuwe agenda gekocht omdat ik toch merk dat het niet werkt zonder agenda.

Ik neem altijd een flesje drinken mee en aangezien het zo warm was toen ik in de trein zat heb ik er maar twee meegenomen.

negen van de tien keer heb ik nagellak mee en lak ik mijn nagels in de trein. Ik zorg er dan wel voor dat mensen er niet of nauwelijks last van hebben. 
Altijd mijn zonnebril mee!

Dit is mijn toilettasje, er zitten altijd een paar standaard dingen in , maar er zit ook veel dubbel in. Ik stop er elke keer wel weer wat bij. Hieronder zie je wat ik er nu allemaal in heb zitten ( echt belachelijk veel wat er niet in hoeft.)

Handcrème, spiegeltje, pleisters en glasvijl.
 

Nagellak , fastdrying top coat , een oogpotlood (die ik nooit gebruik) en 2 mini potjes lemony flutter (de ene is bijna op)

Ok oeps... 5 lipproducten... normaal zit de little red tin uit londen er standaard in en verder een kleurtje. Nu zit er een Wet n Wild lipstick een Max Factor lipbalm , Max Factor liptint en een Gosh lip marker in mijn tasje

Een mini deo, mijn Armani Dimonds luchtje en een parfum roller. Ik heb een roller omdat ik andere mensen in de trein niet wil lastig vallen met parfum spuiten.

En dit is de camera waar ik al mijn foto's mee maak. Deze neem ik overal mee heen. Meestal heb ik ook een videocamera mee, maar deze keer niet.


Ja jullie zullen wel denken, wat neemt die veel mee. Dat klopt, maar normaal als ik een dag de stad in ga neem ik niet zoveel mee.

Q: wat neem jij altijd mee en wil je nooit vergeten?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.