zaterdag 9 juli 2011

Welke broeken dit jaar?

Advertorial

In de fashion shops zijn deze zomer wel kleren te vinden, die op de trend van 2010 lijken, maar door kleine maar belangrijke veranderingen een groot verschil uitmaken. Ten eerste hebben zich de kleuren van de damesmode veranderd. Dit jaar is vooral tropisch blauw, jade groen, koraal rood, bijenwas geel en lavendelblauw in de winkels te vinden - voor bloesjes net zo als voor broeken.
In het geheel kan men drie verschillende stijlen van damesbroeken in de zomer 2011 uitmaken: de spijkerbroek, de pantalon en de shorts. De spijkerbroek toen in de nauwe versie en met gaten heeft zich iets wat verandert. Behalve de gesloten gaten zijn er ook minder kleppen. Verder zijn gekleurde spijkerbroeken in de tinten van zomer 2011 in de fashion shops. Bovendien krijgt de skinny stijl van de dames jeans bezoek van de chino pantalons die dit jaar weer de weg in het noorden hebben gevonden. Deze broeken met hoogwater-pijpen staan naast capri dames jeans.

De shorts maakt dit jaar een opvallend verandering door: van de hotpants voor vrije tijdse taken vernadert ze naar een elegante korte broek voor het werk. In felle kleuren of in beige en bruin zijn ze te vinden in de modehuizen. Ook hier vinden de dames nauwe of wijde broeken - met scherpe snit of met hoge taille - iets voor iedereen.

Deze zomer kunnen dames een goede mix uit de boven genoemde stijlen scheppen, maar ze moeten wel een beetje opletten: bij het verversen van oude trends kunnen ze niet gemakkelijk aan de kast van hun ouders of grootouders gaan. Nee, het is wel van betekenis, om een keer naar de actuele fashion shops te gaan en een overzicht te creëren. 2011 gaat bovendien heel kleurrijk worden: bloemen en strepen in verschillende tinten worden gecombineerd met elkaar. In dit geval is het niet belangrijk, of de bloemen- en strepen patronen op de broek of op het bloesje zijn. Het kan wel ook dat het hele outfit uit maar een kleur bestaat - in hoofdzaak gaat het om felle kleuren en een identieke stijl. In de fashion shops is dus wel iets voor elke gelegenheid, maar ook voor het bijzondere. Deze zomer creëert men met zijn eigen stijl een outfit voor alle afspraken van een dag. De combinatie van chique en gemakkelijke outfits was nooit simpeler. De overstap van werk naar privé komt met een makkelijke wissel van accessoires terecht, zoals ze maar de juiste broek hebben gekozen. Omdat de variaties van de drie basis soorten broeken in stijl 2010 aansluiten, heeft de kast misschien maar een of ander nieuwe broeken nodig, en een nieuwe stijl is gecreëerd.
Zoals men van plan is, om een nieuwe dames jeans te kopen, moet men wel opletten, welke de goede is en bij de figuur past. Gelieve tijd meebrengen en meerdere verschillende modellen en merken probeeren. Worden laarzen of hooge schoenen bij de dames jeans gedraagen, dan let op de lengte!
Ook de designerstukken zijn nu al in de fashion shops te vinden en wachten erop van mensen gepasst te worden.
De damesmode van zomer 2011 is een erg kleurrijke seisoen en geeft veel ruimte voor creatieve combinaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.