zaterdag 2 juli 2011

Winactie: My New Bag


Ja lieve dames , jullie zien het goed. Ook al ben ik op vakantie blijf ik jullie blij maken met een leuke winactie. Ik mag namens mynewbag.nl een super leuke tas/clutch weggeven. Wil jij kans maken op deze leuke tas kijk dan snel verder.My New Bag biedt een breed assortiment tassen, van goedkope handtassen tot luxe handtassen van (imitatie-)leer. Op de website staat een grote collectie tassen van leer en imitatieleer met verkoopprijzen van 20 tot 125 euro.

Ik mag de clutch 'Jill zwart' verloten aan één van de dames die meedoet . Deze zwarte lak clutch heeft een mooie sluiting en is ook geheel afsluitbaar met een rits.De tas heeft ook een lang hengsel om hem over je schouder te kunnen dragen. 


 Wat moet je doen om deze leuke tas t.w.v. €24,95 :


Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) en @My_New_Bag op twitter en RT dit (niet verplicht wordt wel gewaardeerd) :
Win een clutch van @My_New_Bag t.w.c. €29,95 bij @silja88 . Volg en RT dit bericht en kijk op : http://sillysilsil.com/ en maak kans.
3. gebruik je bloglovin Like dan dit bericht ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Schrijf je in op de nieuwsbrief van mynewbag (dit is verplicht en kun je hier doen)
5. De winactie loopt een week, dus je kunt meedoen tot 9 juli 23.59.Ik wens jullie allemaal heel veel succes met de winactie. Ik ben op vakantie dus hoop dat jullie het netjes houden en zal zo nu en dan zal ik achter de schermen even kijken hoe het loopt.

Het bekendmaken en het opsturen van de prijs zal iets later zijn i.v.m. mijn vakantie
Het zou leuk zijn als jullie in een reactie laten weten dat je meedoet!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.