zondag 7 augustus 2011

Avril Lavigne - Wild Rose

Ik heb altijd parfum op en zonder parfum voelt het altijd alsof ik echt wat mis. daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe geuren. Vaak zijn de parfums die ik lekker best prijzig en soms vind ik een lekker geurtje die wat meer budgetproof is. Avril Lavigne komt over ruim een week met een nieuwe geur genaamd Wild Rose. Kijk snel verder hoe de geur ruikt en wat ik er van vind.


Dit is de derde geur die Avril Lavigne introduceert. Ik was nog niet bekend met de andere geuren van haar dus ben deze even in de winkel gaan ruiken. Deze geuren ruiken totaal anders dan de nieuwe 'wild rose' en dat vind ik al erg leuk, want soms heb je met geuren die van hetzelfde merk zijn bijna hetzelfde ruiken. Dat heeft deze geur totaal niet.
 

De geur
Wild Rose is een sprankelende mix van zomers geel fruit, vochtige bloemen en zoete houtnoten die een frisse, vrouwelijke spirit uitdragen.
De geur opent met de energie van sprankelende mandarijn, grapefruit en rode pruim.

Na de opening komt het stralende boeket van het hart naar voren, dat bestaat uit frangipani-bloemen, dromerige blauwe orchideeën en oranjebloesem.

De basis van het parfum wordt gevormd door een muskusachtige ondertoon van sandelhout, die wordt aangevuld met een heerlijk akkoord van crème brûlée, wat de geur zijn ondeugende zoete aantrekkingskracht geeft.
De flacon heeft met zijn bijzondere vorm een wat zachtere uitstraling, met een dromerige kleurencombinatie van diverse tinten roze, aangevuld met witte “frosted” accenten.

Om de nek van de veelhoekige flacon is een zilveren ring gewikkeld met een patroon van bloemig prikkeldraad. De doorzichtige, roze rozendop maakt het ontwerp af. 
Ik vind de ring geen meerwaarde geven en de parfum zelfs een beetje goedkoper daardoor overkomen, dit vooral omdat de ring echt plastic lijkt. Een ring wat minder 'plastic' zou lijken zou de parfum beter staan.
Ik vind de geur echt geweldig. Ik spoot de geur voor het eerst op en moest onverwachts ineens weg. Toen ik op straat liep dacht ik : wat ruikt het hier lekker, wie is dat. oh wacht dat ben ik zelf... 
Echt de perfecte geur voor mij. Ik draag hem de laatste tijd bijna elke dag en is zeker een budget favo geworden.

Het assortiment*
Eau de Parfum, 15ml      17 EUR
Eau de Parfum, 30 ml     25 EUR
Eau de Parfum, 50 ml     35 EUR

Shower Gel,  150 ml       9.95 EUR
Body Lotion,  150 ml       9.95 EUR
Deodorant Spray, 150 ml 9.95 EUR
*De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald

Avril Lavigne Wild Rose is verkrijgbaar vanaf 15 augustus 2011

Q: wat is jou favoriete parfum om dit moment?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.