dinsdag 2 augustus 2011

Catrice nagellak uit collectie

Misschien hebben jullie het al wel gelezen of gezien. Essence en Catrice krijgen weer een assortiment verandering. Dit houdt in dat er dus ook een aantal producten uit de collectie gaan. Helaas gaan er ook een aantal nagellakken uit de collectie. Ik heb een gekeken welke nagellak er allemaal uit de collectie gaan en heb bijna alle lakken in bezit. Daarom vandaag swatches van de lakjes die uit het assortiment gaan. Misschien kunnen jullie dan een leuk kleurtje halen voor 50% korting.


240 Sold Out Forever , 390 Easy Peasy, Lemon Squeezy! , 520 Apropos Apricot , 530 Up In The Air

Vier mooie lichte tinten. De rechter drie kleuren zijn nog maar net nieuw in het assortiment en gaan ons nu alweer verlaten. Waarom voor de kleuren gekozen is weet ik niet, maar Sold out Forever was echt een must have kleurtje afgelopen jaar en ik weet nog dat hij bijna overal uitverkocht wat toen. 
De naam Easy Peasy, Lemon Squeezy! vind ik echt een van de leukste en geniaalste namen E-V-E-R!! Ik zou daar zo een liedje op kunnen maken, alleen al voor de naam zou hij niet uit het assortiment mogen gaan.
170 I Scream Peach! , 250 I Sea You! , 280 London’s Weather Forecast , 370 Just Berried!

Alle vier de kleuren zijn kleuren die ik niet heel vaak draag, toch zijn het zeker wel mooie kleuren. Zal ik de kleuren missen , nee want ik weet dat er weer leuke nieuwe kleuren voor terug komen. Toch zijn ook hier de namen weer erg leuk en passen ze erg goed bij de kleuren.
010 Dance Like A Prima Ballerina (Ultimate Nudes , 020 MAN, GO Tango , 160 Sweets for my Sweets

Ook hier is het linker lakje nog maar net nieuw in het assortiment, namelijk van de ultimate nudes collectie. De andere twee kleuren zijn alweer wat ouder en hebben voor mij ook niet veel toegevoegde waarde.Wel zijn ze erg leuk om te hebben. 

Er gaan nog een paar andere lakjes uit het assortiment, dit zijn:
210 Just Married
300 Be My Millionaire!
350 Hip Queens Wear Blue Jeans
510 Bye Bye Birdy
Deze kleuren heb ik niet in mijn bezit. Ik ben ook niet van plan deze lakjes nog te gaan kopen. Het zijn niet echt mijn kleuren. Als ik Bye Bye Birdy zie neem ik hem waarschijnlijk nog wel mee , want het is wel een erg mooie gele kleur. 

Alle lakjes die uit het assortiment gaan kosten nu €1,25 per stuk (i.p.v. €2,50) en zijn o.a. verkrijgbaar bij het Kruidvat. Waarschijnlijk zullen ze rond half/eind augustus echt verdwijnen.

Q: Welke kleur vind jij jammer dat hij weg gaat? Welke wil je nog graag hebben?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.