woensdag 10 augustus 2011

Catrice - Out of space Swatches

Ik vertelde jullie van de week al dat ik het jammer vind dat Essence niet alles naar Nederland brengt en dat ik mazzel heb dat ik regelmatig een keer naar Duitsland toe kan. Catrice brengt helaas ook niet alles naar ons kikkerlandje en soms vind ik dat niet heel erg, maar als er zo'n mooie collectie als de Out of Space niet naar ons toe komt vind ik dat wel erg jammer.


De Out of space collectie heeft een aantal producten die ik graag wilde proberen zoals de gel eyeliners en de make-up base. Uiteindelijk was alles al uitverkocht op een lipstick en een oogschaduw na. Deze vond ik ook wel erg mooi lijken en wilde ik dan ook erg graag proberen.
Baked eyeshadow planets - C02 Back To Pandora
Alles was uitverkocht en ik snap niet dat deze er nog lag, want kijk want een prachtige nacht blauwe kleur dit is. Ik heb nog niet veel baked eyeshadows, dus daar was ik ook erg benieuwd naar. De oogschaduw bevat 1gram , dit komt omdat het een baked eyeshadow is. Hij heeft mij €3,49 gekost.
Effect lipstick C01 Discover Purple
De verpakking van deze lipstick sprak mij al direct aan, maar helemaal de kleur die er in zat. Een soort shimmer paarse kleur die bijna een beetje holografisch aandoet. De lipstick lijkt in reallife echt 10x mooier dan op de foto's , maar ik kon het er gewoon niet beter op krijgen. De lipstick voelt erg prettig aan (je voelt soms wel een beetje ribbelig gevoel van de glittertjes) alleen hij blijft helaas niet heel lang zitten . De lipstick heeft mij €3,99 gekost.

Ik vind de producten erg mooi en vind het dan ook erg jammer dat hij niet naar Nederland is gekomen, want ik weet zeker dat velen van jullie deze collectie geweldig had gevonden.

Q: welke collectie zou jij graag in Nederland willen zien?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.