donderdag 25 augustus 2011

(dupe!) Chanel Peridot vs. Sephora nr. 68

Ik ben jullie elke dag al dankbaar voor het bezoeken van mijn site en het achterlaten van berichten. Maar soms dan geeft één van jullie mij een tip en dat maakt mijn nog dankbaarder dan anders. Van de week plaatste Martina een artikel met haar nieuwste Chanel aanwinst de Peridot, een erg mooi lakje die erg gewild is. Nu vertelde lezeres Izzy-me (nog bedankt) dat Sephora de perfecte dupe had.
Na wat research (lang leve mijn beste vriendin die bij Sephora werkt) vertelde ze mij dat het lakje gewoon in de winkel lag. De volgende dag ben ik naar de stad toe gegaan en heb ik de Sephora lak gekocht. Het is de nummer 68 en heeft als naam Diving in Malaysia. Ik was zo benieuwd of het een echte dupe zou zijn of dat hij toch weer anders is. Ik kan dat natuurlijk alleen maar testen als ik beide lakjes naast elkaar heb, dus heb ik Martina gevraagd of ze langs wilde komen (we wilden toch even gezellig kletsen) en haar Chanel lak mee wilde nemen. Zijn ze het zelfde? Zie en oordeel zelf!
(bewolkt) daglicht
Zonlicht
Onder halogeenlamp met flits

Ik vind ze echt geweldig op elkaar lijken. In het echt kon je geen verschil zien. Ze zijn zo 98% identiek (een pure gok naar eigen mening) Ik had niet verwacht dat ze zo erg op elkaar zouden lijken. 

De verschillen:
Het verschil zit hem niet in de lak maar in de verpakking en prijs. Ik vond persoonlijk zelf de kwast van de Sephora prettiger lakken want die is platter en breder. Als je gaat vergelijken blijft dat de Chanel lak niet eens zo heel veel duurder is , want doe je de Sephora lak x3 (totaal 15ml.) kom je op een bedrag van €17,70. 
Ik denk dat veel dames blij zullen zijn met de Sephora lak, want uit het Chanel artikel bleek dat veel dames €22,- teveel vinden voor een nagellak. Nu kun je dus een dupe krijgen van Sephora die maar €5,90 is. Ik was zelfs nog goedkoper uit, want Sephora heeft nu een aanbieding op alle make-up. 20% korting bij aankoop van 1 product en 30% korting bij aankoop van 2 producten. Ik was totaal voor het lakje nu €4,06 kwijt. en ja dan is het erg goedkoop!
Ik vind de lak erg mooi en kan hem ook zeker aan iedereen aanraden. Zowel de Chanel als de Sephora. De Sephora als je gaat voor meer lakjes voor minder en de Chanel als je meer een collector bent van duurdere lakjes.

Q: Zou jij deze dupe voor €5,80 kopen? 

1 opmerking:

  1. Wow, inderdaad identiek! Ik zou dit kleurtje niet zo snel halen, denk ik. Maar als ik het wel zou doen, de Sephora natuurlijk.

    Leuke site!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.