vrijdag 19 augustus 2011

Ebay on the way #3

Ik ben weer lekker een lange ochtend achter mijn laptop gekropen. Ik wilde graag voor wat dingen kijken op ebay en heb natuurlijk weer veel (leuke) dingen gekocht. Zowel beauty dingen als producten voor mijn Iphone. Benieuwd wat ik gekocht heb? kijk snel verder.


Iphone 3GS case
Ik zag deze op het internet en dacht direct .. hebben hebben hebben. Ik wil graag altijd een soort van bescherming om mijn Ihpone omdat ik er best zuinig mee ben. De Case koste mij ongeveer €4,92 incl. verzendkosten ( achteraf beetje prijzig, ik had niet goed naar de verzendkosten gekeken helaas.)

iPhone 3G 3GS External Battery Backup Charger 1900mAh

Dit wil ik al maanden! Ik ben tot op de dag van vandaag mega blij met mijn Iphone, het is de perfecte telefoon voor mij. Er zit helaas één nadeel aan de iphone, hij gaat met mijn gebruik (lees: twitter, mail, whatsapp enz.) mega snel leeg. Als ik onderweg ben is dit een drama en moet ik altijd of rustig aan doen of aan mijn minilaptop aansluiten. Dit is een externe batterij die je onder aan je Iphone doet en je batterij een extra charge geeft. Zo kan ik weer een paar uurtjes extra. Hij koste mij €5,70 incl. verzendkosten .
Wit leren Iphone hoesje
Mijn schoonvader heeft een tijdje zoiets in het zwart gehad en daardoor wilde ik al graag een keer zo'n hoesje. Nu zag ik deze toevallig. hij koste mij €1,87 incl. verzendkosten.

Dodo Palgantong Morning Makeup Set BB Cream & Concealer

Ik wilde al een lange tijd BB cream proberen en nu vond ik het de tijd om het te kopen (soms wil je het ineens erg graag. Ik heb het nog nooit gebruikt en ben dus erg benieuwd ernaar. Ik heb er totaal geen verstand van en ga dan voor de leuke verpakkingen en ik vond dit er zo leuk uitzien! hij koste mij €3,53 incl. verzendkosten.

BOB Vitamin Minera Magic BB Cream 30ml SPF 15+ NO:03


Nog een BB cream. Ik wil verschillende proberen dus heb ik deze ook erbij genomen. Allebei een verschillende SPF en een andere kleur. Ook zeggen ze dat ze allebei verschillende werkingen hebben. Ik ben benieuwd! hij koste mij €2,84 incl. verzendkosten
6 neppe MAC eyeshadows met elk 1.5g inhoud
Ik heb vorig jaar al eens neppe MAC producten gekocht en daar was ik erg te spreken over. De pigmentatie is namelijk verbazingwekkend goed en daarom wilde ik graag een aantal kleuren. Ik heb 6 genomen omdat als je er 3 los koopt was je net zoveel kwijt. Ik heb de kleuren gekozen waar een rode cirkel omheen staat. De oogschaduws koste mij €8,55 incl. verzendkosten

Wonder Woman Black Mascara and Eyeliner Set 

Ik moest een nieuwe eyeliner hebben en toen ik deze nep MAC setje zag wilde ik het wel graag proberen. Ik heb van (echt) MAC de blush Mighty Aphrodite en wil graag de verpakkingen enzo naast elkaar leggen en vergelijken. De set koste mij €4,28 incl. verzendkosten.
Neppe MAC Quite Cute
Dit wil ik wel erg graag hebben! Ik weet wat de kwaliteit is van de MAC Quite Cute collectie en hoop dat deze net zo of zelfs beter is. Ik vind hem erg mooi op de foto en hoop dat hij ook zo in het echt is. Hij koste mij €4,28 incl. verzendkosten.

Als je op de prijzen van de producten klikt ga je naar de verkopers toe waar ik de producten gekocht heb. Ik hoop dat ik iedereen hier zo mee help, want ik kreeg de vorige keer zoveel mailtjes met vragen over de verkopers dat ik ze er nu direct bij heb gezet!

Dit zijn alle producten waar ik met smart op zit te wachten. Ik hoop dat ik ze snel binnen heb zodat ik jullie meer kan laten zien. 
Q: waar zijn jullie het meest benieuwd naar?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.