maandag 8 augustus 2011

Essence Nails in Style - Nagellak

Soms dan vind ik het gewoon erg jammer dat Essence niet alles naar Nederland brengt. Ik heb dan nog regelmatig geluk dat ik naar Duitsland kan gaan of dat mijn lieve ouders weer wat voor me meenemen. Ondanks dat deze nagellak niet in Nederland komt wil ik hem wel erg graag aan jullie laten zien omdat hij gewoon weg zo mooi is.

 De Nails in Style collectie bestaat uit vier verschillende kleur nagellak. Ik heb drie kleuren mee genomen. Er was ook nog een zilverkleurige maar ik vond deze erg veel lijken op de jip en janneke lak van de Hema.
De nagellakpotjes ziet er het zelfde uit als de meeste lakjes van Essence en Catrice. Dit keer zit er een erg mooi versiersel op de dop en vind ik de lettertype wel erg mooi sierlijk.

Style me holo
Het is een erg mooi duochrome lakje met blauw paars en turqouise. Hij dekt goed in twee laagjes en geeft in elk licht weer een ander effect.

Style me love

Dit is wel echt een topper en gaat bij mijn favoriete lakjes. De tweede foto is erg wazig en onscherp, maar dit was de enige manier om te laten zien hoe het lakje shimmert en glittert. Hij dekt serieus waar in één laagje. Op de foto's heb ik maar één laagje op. Wat een love met dit roze kleurtje... nogmaals.. favoriet!!!

Style-ish, Baby!
Dit is echt de mindere van de drie lakjes. Hij dekt niet goed en ik heb hier echt drie dikke lagen op. Hij is blauw groenig en geeft helaas niet zoveel speciaals. 
Ik vind de lakjes echt heel erg leuk. Ik vind het alleen wel jammer dat ze zo verschillend zijn. één is echt super , de andere is goed en de laatste is echt niet goed en totaal niet mijn ding. 
Mocht je toch in de gelegenheid zijn en deze collectie zien zou ik zeker de roze (Style me love) meenemen. Dat is pure liefde op je nagels. 

De lakjes kosten €1,75 per stuk en zijn alleen in Duitsland verkrijgbaar. (o.a. DM en Rossman)

Q: welk lakje is jou favoriet?

1 opmerking:

  1. Ik heb de groene gekocht in oldenburg!
    Alles was daar helaas bijna op ;( maar ben er toch blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.