vrijdag 12 augustus 2011

Gosh mono eyeshadow - autumn 2011


Gosh komt vanaf de eerste week van oktober met een nieuwe aanvulling aan het assortiment. Deze aanvulling bestaat uit verschillende producten waar jullie de aankomende tijd meer van gaan zien. Het zijn voornamelijk copper en metallic kleuren en daar maak je mij altijd erg blij mee. Gosh komt met acht verschillende nieuwe kleuren mono oogschaduws en vandaag laat ik er vier aan jullie zien.013 Sand
Sand is een heel mooi licht highlight kleurtje met een beetje shimmer er in.Hij is heel subtiel en geeft net dat mooi accent daar waar jij accent wilt leggen.

009 Copper
Copper is een erg mooie warm bruine kleur die op de huid zelfs een beetje goudachtig doet lijken. Ook hier zit weer een subtiele shimmer in.

 014 Dark Green
Dark green vind ik echt een geweldige kleur voor het najaar. Ook hier zit weer een subtiele shimmer in en ik weet nu al dat ik deze kleur regelmatig ga gebruiken voor smokey eye looks.

016 Aubergine
Aubergine is echt een kleur zoals de naam het al zegt , een paars aubergine kleur die een beetje bruine accenten er in heeft zitten. Ook dit is weer echt een geweldig mooie kleur!
Beide foto's zijn gemaakt met zonlicht.


De mono oogschaduws zijn sinds de vorige assortiment verandering echt 100% beter geworden. Ze voelen nu erg prettig aan en geven veel pigmentatie af. Zeker als je het lichtelijk nat aanbrengt.  Er zijn totaal acht nieuwe kleuren die vanaf de eerste week van oktober in de winkel liggen. Ze kosten €7,49 per stuk en ga proberen er nog een look van online te zetten.

Q: Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.