dinsdag 23 augustus 2011

Hotspot : SEQ Emmen

Drie weken geleden was ik met mijn moeder een dagje naar Emmen. Meestal gaan we naar Emmen als we naar de dierentuin willen maar dit keer waren we daar om een dagje te shoppen. Emmen is een soort verborgen stad voor mij want het is redelijk dicht bij Groningen en ik wist niet dat ze er zulke leuke winkels waren. Mijn moeder en ik liepen per toeval langs de winkel SEQ en zijn uiteindelijk na een lange tijd pas weer naar buiten gegaan!

Mijn moeder en ik liepen bijna de winkel voorbij want vanaf de buitenkant doet de etalage erg duur aan. Tot ik ineens de prijzen zag die naast de etalage stonden.We gingen toch maar een kijkje binnen nemen en ik moet zeggen dat ik een geweldig leuke winkel zag die zo ruim en mooi opgezet is! Het doet totaal niet goedkoop aan en zoals Quirina (de eigenaresse) het ingericht heeft zou ik het zelf ook doen.
Eigenaresse Quirina over het ontstaan van de winkel:
Mijn naam is Quirina Heling, 24 jaar en woon in Assen. Afgestudeerd in Leisure Management. Terwijl ik bij een restaurant - zalencentrum werktte heb ik mijn webshop www.seqonline.nl opgericht. Vanaf oktober 2010 ben ik op zoek gegaan naar leveranciers. Ik merkte dat het een lastig wereldje is waarin niemand je verteld waar je, je leveranciers kan vinden. Maar heb toch doorgezet en in maart 2011 was mijn webshop een feit. Eigenlijk vanaf het begin waren de reacties superpositief! Om meer bekendheid te krijgen voor mijn webshop heb ik een tijdje op braderieën gestaan. Toen ook daar de reacties super waren en er een pand vrij kwam heb ik de stap gezet en heb mijn 'veilige baan' opgezegd. Vanaf 13 juli is de 1e winkel van Seq open en ik hoop dat er nog meer volgen natuurlijk! Een beetje ambitie kan geen kwaad hé! Op dit moment biedt ik schoenen, sjaals, tassen, broches, riemen, horloges, sieraden en haarccessoires aan. Eigenlijk kan ik niet echt zeggen wat nou het meest verkoopt. Eigenlijk gaat alles wel goed! :)
Eigenaresse Quirina Heling
Ik heb heel veel foto's gemaakt van de winkel om jullie een sfeerimpressie te geven van de winkel. (De foto's zijn gemaakt met de Iphone dus zijn niet van top kwaliteit maar doen het prima )
Ze hebben super leuke flatjes , schoenen en laarzen te koop.
Alles is heel stijlvol gedecoreerd met bloemen en beelden.
Corsages en bloemenriemen. Echt accessoires die je niet zomaar overal vind. Deze bloemenriem vind ik echt geweldig.
Erg leuk gedaan, een boom op de muur gemaakt met daaraan kapstokjes waar tassen en sjaaltjes aan hangen.

In deze kast liggen tientallen sjaaltjes en aan de kast hangen alle voorbeelden zodat je ze makkelijk kan passen en nieuw in de verpakking mee kan krijgen. Naast de kast hangen leuke tassen en tasjes!
Deze boom vind ik echt helemaal leuk! Je kan er al je sieraden aan hangen en het ziet er ook nog eens super leuk uit! De ringen die er in hangen vind ik ook helemaal top en zeker niet duur!
Overal door de winkel hangen armbanden in rijen naast elkaar. Veel kralen armbanden maar ook metalen. (Die metalen armbanden had ik vroeger altijd want mijn ouders hadden die uit Parijs mee genomen) De metalen gekleurde armbanden kun je zelf super leuke kleur combinaties maken.
Hoe leuk, horloges in een schilderij lijst. Zo simpel maar net dat beetje extra.
Kettingen allemaal leuk opgehangen. Zoveel verschillende dus voor ieder zit er wel wat bij.
ik ben helemaal weg van deze winkel. Wat dus ook helemaal leuk is, is dat ze dus een webshop heeft. Hier staan ook zeker een aantal leuke producten op!
Wat nog leuker is , is dat ik vanmiddag 3 super leuke prijzen weg mag geven van Quirina. Dus hou zeker de site in de gaten! 
De winkel zit aan Dalipassage 5  Emmen dat is midden in het centrum en vlakbij het Emmen dierenpark.


Q: Hoe vind je de winkel er uit zien?
1 opmerking:

  1. ziet er super leuk uit zeg :D helaas niet in de buurt :( anders had ik zeker langs gegaan

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.