maandag 22 augustus 2011

How to: Cherry nail-art

Vandaag ben ik in lange tijd weer aan het knutselen geweest met mijn nagels. Ik liep vorige week op de markt en zag dozen met kersen staan en kwam zo op het idee om er een nail-art mee te maken. Hij is erg simpel en iedereen kan hem maken. Korte nagels , lange nagels , kunstnagels noem maar op. Wil jij weten hoe ik deze kersen op mijn nagels heb gemaakt? kijk snel verder.

Stap 1:
Lak je nagels eerst met een basecoat (zo voorkom je verkleuring van de nagels). Daarna lak je je nagels in een dekkende witte kleur als ondergrond en laat je dit goed drogen. 
Stap 2:
Maak met een dottingtool kleine rode stippen op je nagels. Je moet ze in paartjes op je nagel zetten. Het is juist leuk dat ze een beetje verschillend van vorm en formaat zijn zodat het wat speelser wordt.
 Stap 3:
Als je klaar bent met de rode stippen dip je een cocktailprikker in een groene kleur en maak je twee lijntjes die aan de bovenkant bij elkaar komen. Vanaf waar de takjes (streepjes) bij elkaar komen maak je een klein streepje om het stokje af te maken. 
Stap 4:
Maak je kers af door met de cocktailprikker een wit klein stipje in de kers te zetten om zo wat meer diepte te creëren in je kers.
Stap 5: 
Maak het af met een (fast dry) topcoat om je nagels helemaal af te maken en klaar zijn je kersennagels.

Ik heb hier één nagel gedaan, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere nagels te doen. Je kunt een grote kers op een nagel doen of juist maar één keine. Je kunt zoveel variëren als je zelf wilt maar wat het zo leuk maakt is dat iedereen dit kan doen.

Q: Wordt jij wel eens geïnspireerd door dingen op straat? Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.