dinsdag 9 augustus 2011

Jordan Individual tandenborstel

Iedereen poetst zijn tanden. Ik doe dit ook altijd minimaal 1x per dag, het liefst zelfs 2x maar dat lukt me niet altijd. Ik heb in het verleden al vaak overgestapt van elektrisch naar hand tandenborstel en andersom en ben niet erg gehecht aan één soort merk. Mijn tanden zijn wel belangrijk voor me dus daarom zoek ik altijd een tandenborstel die mij goed bevalt. Ook moeten wij in huis altijd een andere kleur hebben anders raken we in de war welke tandenborstel van wie is. Dat probleem is nu opgelost met de leuke designs van de Jordan Individual.De vier ontwerpers achter deze nieuwe collectie tandenborstels zijn de Franse kunstenares en styliste Carolyn Quartermaine, de Deense kunstenaressen Sarah Hvass en Anne Nowak en het Zweedse ontwerpersduo Ullenius & Edholm, die al veel projecten hebben ontworpen voor onder meer woonwarenhuis IKEA. Ik vind de designs erg leuk en erg verschillend waardoor er altijd voor iedereen wel wat bij zit.

Jordan Individual biedt voor iedereen een geschikte en favoriete tandenborstel! Van de twee verschillende tandenborstels binnen de collectie, is de “Size L” speciaal ontwikkeld voor de tandenpoetsers onder ons die graag “schrobben”. Het grotere ergonomische handvat is plezierig vast te houden voor deze gebruiker en het borstelhoofd is groter, waardoor de gehele mond optimaal gereinigd wordt. De “Size S” is ontwikkeld de meer “voorzichtige” poetsers onder ons. Dankzij het fijnere handvat en door het kleinere borstelhoofd is deze tandenborstel een verfijnd en mooi instrument. Jordan Individual tandenborstels worden geleverd met zachte of medium borstels.
Zoals je kunt zien hebben ze verschillende formaten en vind ik persoonlijk de kleine wat meer voor vrouwen en de grote wat meer voor mannen. Zo heb ik deze roze getest en Robert de zwarte.
Beide vinden we de designs erg leuk en liggen de tandenborstels erg lekker in de hand. Ik heb anders altijd medium maar deze zijn soft. Dit is even wennen maar voelt wel prettig aan.

De tandenborstels zijn erg prettig in gebruik en ga in de toekomst zeker vaker deze kopen. De Jordan induvidual tandenborstels worden verkocht via alle drogisterijen en speciale supermarkten en kosten € 2,69 (alle varianten).

Q: Poets jij elektrisch of met de hand?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.