donderdag 4 augustus 2011

KOH Get in the Mood!

De nieuwe zomercollectie van KOH staat in het teken van rustige en krachtige kleuren, gebaseerd op trendy aarde- en nudetinten, groen, grijs en het altijd zomerse roze. De collectie ligt al een tijdje in de winkel en is een cadeautje om te kopen/krijgen of om weg te geven. Ik heb vandaag drie van de zes kleuren uit deze collectie voor jullie om te showen.


De nagellak wordt in een mooie doos geleverd die van hoogglans lak gemaakt is. Je ziet niet waak dat een nagellak met zo'n grote doos geleverd wordt, dus dat maakt het extra speciaal. Op de doos zelf zit het logo van Koh in gedrukt. 
De nagellak hebben allemaal een bijpassende zijden sjaaltje die je bijvoorbeeld om je pols of aan je tas kan knopen om je look helemaal af te maken met deze nagellak.
In de zon
in de shaduw
in de schaduw
in de zon

Dignefied:
Een licht roze kleur met een paarse gloed. Hij heeft een erg mooie cream finish. Hij lakt erg goed en droogt ook snel. Twee dunne laagjes heb ik nodig om dit mooie resultaat te krijgen. Het is een erg mooi rustig lakje die je erg goed tijdens werk kan dragen.
Alle foto's in de zon gemaakt
Playful:
Een heel erg mooi grijs, zilver achtige kleur lakje met inimini glittertjes er in. Hoe het licht er ook op valt, elke keer lijkt hij weer anders. De ene keer glittert hij mega veel en de andere keer lijkt hij antraciet grijs met stukjes zand ofzo erdoor. Hij lakt ook erg prettig en dekt met twee á drie laagjes helemaal goed en geeft dan het mooiste effect.
in de zon
in de schaduw
Empowered:
De kleur is een erg mooie smaragd groene kleur die ook weer een cream finish heeft. De keur groen is altijd al een power/machts kleur geweest en de naam is dan ook wel erg toepasselijk. de lak dekt eigenlijk al in één laag , maar twee laagjes maakt het helemaal af. 

De lakjes van de KOH Get in de Mood zijn al een tijdje in de winkel verkrijgbaar.  KOH nagellakjes kosten EUR 13,95 per stuk en zijn o.a. te koop bij Parfumerie DouglasDe Bijenkorf en Zalando.nl


Q: Draag jij opvallende of lichte kleuren nagellak?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.